25 / 04 / 2024

Japon Evleri Sütlüce'de metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Japon Evleri Sütlüce'de metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Japon konut yaşam tarzı ve mimarisini, projesine yansıtan Kılıç İnşaat, Haliç Sütlüce mevkiindeki sahil bandına Japon Evleri   konseptiyle bir proje geliştiriyor



İstanbul Kongre Merkezi"nin yanında, Bahariye Adaları'nın tam karşısında,   Miniatürk ve Hilton Oteli"ne yürüme mesafesinde yer alan Japon Evleri, yeni yapılan Tünel yoluyla şžişli"ye beş, Taksim ve Beşiktaş"a ise sekiz dakika uzaklıkta bulunuyor.

Konak Mimarlık"tan Mimar Erol şžalikoğlu imzasını taşıyan proje, konsepte uygun nitelikte   fonksiyonel ve teknolojik olarak tasarlandı. Home-ofis ve dükkan   seçeneklerinden oluşan Japon Evleri"nde 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere farklı alternatifler yer alıyor. Projedeki 41 home-ofis   konutun büyüklükleri ise 25 ile 99 metrekare arasında değişiyor.

'AMACIMIZ KÜçÜK EV, BÜYÜK KONFOR'

Toplam 600   metrekare alanda kurulan ve yedi kattan oluşan Japon Evleri"nde home-ofislere eke olarak bir adet dördüncü katta müstakil girişli teraslı işyeri   bulunuyor. 100   ile 220 m etrekare arasında değişen büyüklükte altı depolu dükkanın da yer aldığı proje geçtiğimiz yılın sonunda satışa çıkarıldı. 2011 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan projede,
home-ofis konutların metrekare satış fiyatı 4 bin ile 4 bin 500 TL arasında yer alıyor.

25 yıldır 1500"ü aşkın konuta imza   attıklarını belirten Kılıç İnşaat"ın Genel Müdür Yardımcısı Osman Demir, yaptığı açıklamada, œProjede asıl amaç kişilerin küçük evlerde büyük ev konforuyla yaşayabilmelerini sağlamak. Japon mimarisinden aldığımız alıntıları da projelerimizde yaşamak mümkün dedi.

http://www.kilicinsaat.net/
0216 499 16 02-03


Geri Dön