26 / 04 / 2024

Japon yeni dibe vurdu! 24 yıl sonra bir ilk! Doların gücü piyasaları sallıyor

Japon yeni dibe vurdu! 24 yıl sonra bir ilk! Doların gücü piyasaları sallıyor

Piyasalarda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Japon yeni dolar karşısında dibe vurdu. 24 yıl aradan sonra Japon yeni en büyük kaybını yaşadı.



Japon Yeni, ABD doları karşısında son 24 yılın en büyük değer kaybına yaşadı. En son Eylül 1998'de 139 Japon Yeni bandını gören 1 dolar, bu sabah 140 Japon Yeni seviyesini geçti.

24 yıl aradan sonra Japon yeni dolar karşısında güçsüz kaldı ve dibe vurdu. Japon yeni bugün büyük kayıplar vererek en düşük seviyeye geldi. En son 1998 yılında bu rakmları gören Japon yeni bugün sert düşüş yaşadı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön