26 / 04 / 2024

Japonlar gözlerini Zorlu Center'a dikti!

Japonlar gözlerini Zorlu Center'a dikti!

Uzun vadeli iş ilişkilerini başlatmak üzere 23-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Perakende Konferansı için İstanbul'a gelecek Asyalı perakende devleri, İstanbul'daki alışveriş merkezlerini gezerek, tarihi turlara da katılacak..



UZUN vadeli iş ilişkilerini başlatmak üzere 23-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Perakende Konferansı için İstanbul'a gelecek Asyalı perakende devleri 'hem iş hem alışveriş' yapacak. İstanbul'daki alışveriş merkezlerini gezerek, tarihi turlara da katılacak olan Asyalı işadamlarının gözünün Zorlu Center'daki dairelerde olduğu öğrenildi. 

Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği (AMPD) Başkanı Mehmet Nane, "Japonlar arasında Zorlu Center'dan daire almak isteyenler var. Ben de bunlara aracı oldum. Zorlu uluslararası arenada zaten tanıtımını iyi yaptı" dedi. Asya Pasifik Perakende Konferansı ile Türkiye'ye perakende olimpiyatlarını getirdiklerini de belirten Nane, "Konferansın İstanbul'da gerçekleştirilmesine yönelik 15 tura katıldık ve perakende olimpiyatını 15-0 kazandık" diye konuştu. 



 Sözcü


Geri Dön