24 / 04 / 2024

Jeep Renegade fiyatı kaç TL? Jeep Renegade ne kadar? İşte Jeep Renegade 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Jeep Renegade fiyatı kaç TL? Jeep Renegade ne kadar? İşte Jeep Renegade 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Bir arabada olabilecek tüm hizmeti sunan SUV model Jeep Renegade fiyatları sürücüler tarafından araştırılıyor. Peki Jeep Renegade Ağustos 2022 fiyatları kaç TL ? İşte 8 Ağustos 2022 Jeep Renegade fiyat listesi...



Jeep Renegade, Longıtude, Limited ve S Limited olmak üzere 3 farklı versiyonla satışa sunuluyor. Sürücülere ihtiyacı olabilecek her tüm özellikleri sunan bir SUV olan Jeep Renegade satış bayilerinde sizleri bekliyor.

8,4 inç genişliğinde tam renkli, yüksek çözünürlüklü dokunmatik bir ekrana sahip olan Jeep Renegade,  aynı zamanda yüksek kaliteli malzemeler ile tasarlanmış ergonomik koltuklara da sahiptir.

Şeritten çıkma uyarı sistemine sahip olan SUV model, kör nokta izleme ve arka trafik algılama sistemleri, önden çarpışma uyarı sistemi ve akıllı farkındalık gibi özellikleri ile sürüş güvenliğini bir üst seviyeye taşıyan Renegade'in orta konsoldaki daha geniş saklama alanları ve akıllıca tasarlanmış file saklama cebi sürücülere kolaylık sağlıyor ve srücülerin rahat ve konforlu yolculuk yapmalarını sağlıyor.

Peki Jeep Renegade Ağustos 2022 fiyatları kaç TL oldu? Jeep Renegade fiyatı ne kadar? İşte 8 Ağuatos 2022 Jeep Renegade fiyat listesi...


Geri Dön