19 / 04 / 2024

Joker dik süpürge ile ev temizliğinde ezberleri bozdu!

Joker dik süpürge ile ev temizliğinde ezberleri bozdu!

Türkiye’de ilk defa GoldMaster tarafından başlatılan ‘5 yıl Garanti’ kapsamında satışa sunulan ilk turbo fırçalı dik süpürge Joker, ev temizliğinde ezberleri bozuyor.



Yaklaşan kış mevsimiyle birlikte daha çok vakit geçirilmeye başlanan evler, Joker Dik Süpürge ile artık çok daha kolay ve yorulmadan temizlenebiliyor. GoldMaster, yüzde 100 yerli üretim olan, Türkiye’nin ilk turbo fırçalı dik süpürgesi Joker ile ev temizliğinde fark yaratıyor. Joker Dik Süpürge, Türkiye’de ilk defa GoldMaster tarafından başlatılan ve tüm yerli üretim elektrikli süpürgelerde geçerli olacak  ‘5 Yıl Garanti’ kapsamında satışa sunuluyor. 


Joker Dik Süpürge’nin 2000W performanslı ve aşırı ısınmaya karşı korumalı motoru, her türlü yüzeyde uzun süreli bir emiş gücü sağlarken, ilk defa bir dik süpürgede yer alan turbo fırçası yüzeydeki tüm tozları derinlemesine ve kolayca temizliyor.

1litrelik yarı şeffaf toz haznesi sayesinde, toz torbasız da kullanılabilen Joker Dik Süpürge,  küçük parçacıkları ve kalın tozları ayrıştıran, maksimum hijyen sağlayan siklonik sistemiyle, yıkanabilir Hepa filtrenin uzun süre kullanılmasına da olanak sağlarken, motorunda ömrünü uzatıyor. Fiyatı: 169.90TL


Geri Dön