28 / 03 / 2024

Rowenta elektrikli süpürge ile değişime öncülük ediyor!

Rowenta elektrikli süpürge ile değişime öncülük ediyor!

Rowenta elektrikli süpürge ile değişime öncülük ediyor. Rowenta, elektrik süpürgelerinde Avrupa standartlarını takip ediyor. Eylül,2014 itibariyle yürürlüğe giren kurala göre elektrikli süpürgelere yeni çevreci standartlar geliyor.



Rowenta ‘Silence Force Multi Cyclonic’ serisi ise, yeni standartlara göre tasarlanan ilk elektirik süpürgesi. Sarı, mavi, kırmızı gibi canlı renklerle tasarlanan seri, enerji tasarrufu, yüzde 100 toz toplama performansı ile A sınıfı bir temizlik sunuyor. Yeni seride fiyatlar, 949,90 TL ile1099,90 TL arasında değişiyor.


Seri,aynı zamanda enerji tasarrufu, yüzde 100 toz toplama performansı ve 5 siklonik filtre ile desteklenen mükemmel filtreleme sistemi sayesinde A sınıfı bir temizliği erişilmez sessizlik ile birleştiriyor.


Rowenta Silence Force Multi Cyclonic serisi 2100 Watt’a eşit performans sunan 750 Watt motor gücüyle, aslında artık motor gücünün yüksekliği yerine motorun verimliliğinin önemini ispatlıyor. Ek olarak süpürme başlığı ve tüm aksesuar sistemini mükemmelleştiren Rowenta Silence Force MultiCyclonic yüksek performansa bu şekilde ulaşıyor. 1600 Watt’ın üstündeki süpürgeler Avrupa Birliği standartlarına göre yasaklanırken Rowenta Silence Force Multi Cyclonic bu alanda A sınıfı tasarruf sağlayan Türkiye’nin ilk süpürgesi oluyor.


Yeni standartlarla birlikte süpürgelerde yine watt ile ifade edilen emiş gücünün kıstas olarak alınmadığı, asıl önemli ölçütün toz toplama performansı olduğu vurgulanıyor. Silence Force Multi Cyclonic, halı üzerinde sınıfınının en iyi notunu alırken, sert zeminde de toz toplama performansı alanında da A sınıfı olarak rakiplerinden ayrılıyor. Performans, sessizlik ve ergonomi unsurlarını birleştiren tasarımı sayesinde devrim yaratan Silence Force Multi Cyclonic, Clean Express Ergo sistemi sayesinde ürün segmentinde büyük sorun olan kolay ve hijyenik toz haznesi temizliğinin tek tuşla yapılmasını sağlıyor.


Rowenta Silence Force Multi Cyclonic, yıllardır yatırım yaptığı sessizliğe de çok önem veriyor. Patentli sessizlik teknolojisi sayesinde motor, siklonik filtreler ve tüm aksesuar sisteminin izolasyonu sağlayan Rowenta 68 desibel ses seviyesi ile sınıfının en sessiz üyesi olarak konuşma sesinden düşük bir seviyede çalışıyor.


3 kademeli filtreleme sistemi ile daha temiz bir hava



Rowenta Silence Force Multi Cyclonic, 3 kademeli filtreleme yöntemi kullanılarak tasarlandı. Köpük filtre, mikro filtre ve hepa 13 filtre’den oluşan bu sistem, yüzde 99,98 oranında tozu filtreleyerek dışarıya daha temiz bir hava çıkmasını sağlıyor.


Seride ise fiyatlar; 949,90 TL ile1099,90 TL arasında değişiyor.





Geri Dön