20 / 04 / 2024

Vestel'den 'yok artık' dedirten kampanya! Elektrikli süpürge alana 2500 TL indirim! 3 Ocak fiyat listesi

Vestel'den 'yok artık' dedirten kampanya! Elektrikli süpürge alana 2500 TL indirim! 3 Ocak fiyat listesi

Ayda 389 TL ödeyerek vade farksız 9 ay taksit imkanı sunan Vestel ayrıca Elektrikli süpürge ile ürün alımına 2500 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki VESTEL H50 G Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar? 



2023' kampanyalarla giren firmalardan biri de vestel, elektrik elektronik ürünler çağımız gereği çok tüketiyor. Hayatımıza kolaylık sunana bu ürünler fonksiyon ve özellikler açısından da ayrılıyor. Vestel, Elektrikli süpürgesi alımında 2023'e avantajlarla girip, imkanları halka sunuyor.

 Vestel den yok artık dedirten kampanya! Elektrikli süpürge alana 2500 TL indirim! 3 Ocak fiyat listesi

Yüksek Emiş Gücü ile Temizliğe Yer Açın

NanoClean teknolojisi ile donatılan elektrikli süpürge toz bulutu oluşumunu minimum düzeye indirerek evinizin ve yer döşemenizin temiz kalmasına yardımcı olur. Allergy H13 filtre sistemi, alerjisi olanlar için evcil hayvan tüyleri, polen ve ev akarları dahil olmak üzere ince toz parçacıklarını %99,9'a  varan yüksek bir seviyede yakalar.
Ürün, kontrollü boşaltma sağlayan, ekstra ergonomik ve güvenli toz haznesine sahip. Hazne temizliğinde toz, etrafa saçılmaz. 75 dB’lik ses aralığı, kalabalık apartmanlarda yaşayan kullanıcılara kolaylık sunar. 

Kullanıcıya güven veren Üstün Teknik Özellikler

Giriş Gücü: 650W

Ses Seviyesi: 75 dB

HEPA Filtre: Var

Peki VESTEL H50 G Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön