28 / 03 / 2024

JP Morgan'dan Bitcoin eleştirisi!

JP Morgan'dan Bitcoin eleştirisi!

Kripto para borsasının en büyük birimi olan Bitcoin hızla yükselmeye devam ederken dünyanın en büyük bankası JP Morgan'ın CEO'su Jamie Dimon Bitcoin'in değersiz olduğunu yorumladı. 



Kripto Para birimi Bitcoin'e karşı tutumu olan JP Morgan CEO'su Jamie Dimon, Bitcoin'in değersiz olduğunu dile getirdi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Dimon, kripto paraların hükümetler tarafından yapılan düzenlemeler çerçevesinde denetlenebilir olduğunu belirtti. 

 JP Morgan dan Bitcoin eleştirisi!

IIF tarafından yapılan sanal etkinlikte açıklama yapan Dimon "Kişisel olarak Bitcoin'in değersiz olduğunu düşünüyorum. Bununla birlikte bizim müşterilerimiz yetişkinler. Onlar bu görüşüme katılmıyor olabilirler. Eğer onlar Bitcoin alım veya satımına erişime sahip olmak istiyorlar ise biz onlara yasal, mümkün olduğu kadar temiz bir erişim verebiliriz. Ancak onlara saklama hizmeti veremeyiz" dedi.

JP Morgan dan Bitcoin eleştirisi!

Dimon, ABD'de kripto paralara yönelik düzenleme ve denetleme getirilmesinin de yakın olduğunu söyledi.

Bitcoin 57 bin doları geçti

Kripto para birimi Bitcoin sabah saatlerinde 57 bin Dolar seviyesinde işlem görüyor. Son zamanlarda hızlı artan Bitcoin için analistler 100 bin dolara ulaşabileceğini de düşünüyor.

Bitcoin altının yerini alacak mı?

El Salvadorlu vatandaşlar Bitcoin konusunda tereddütlü!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön