18 / 04 / 2024

JP Morgan Bitcoin'e değer biçti!

JP Morgan Bitcoin'e değer biçti!

Kripto para birimin en çok yatırım alan birimi Bitcoin için biçilen adil değer belli oldu. Dev banka  JP Morgan Bitcoin'in adil fiyatının 35 bin dolar olduğunu kaydetti.



Ekim ayıyla beraber Kripto Para piyasalarında güçlü yükselişler meydana gelirken JP Morgan fiyatlamalara yönelik olarak yeni bir tartışma yaşandı. ABD'li dev banka JP Morgan, Bitcoin'in adil fiyatının 35 bin Dolar olduğunu dile getirdi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Bitcoin ise 63 bin dolar seviyelerinde işlem görüyor.

 JP Morgan Bitcoin e değer biçti!

Hedef 73 bin dolar

Banka, 35 bin doları adil fiyat olarak kabul etse de 73 bin dolarlık fiyatı da makul göstermeyi sürdürüyor. Bitcoin'de stratejistlerin beklediği gibi hızlı artışların olmayacağını belirten JP Morgan, 2022 yılında Bitcoin'in fiyatının 100 bin dolar seviyesine yükselebileceğine de değindi.

JP Morgan Bitcoin e değer biçti!

KRİPTO PARALAR 2022'DE RALLİ YAPACAK MI?

Kuruluş, 2022 senesinde kripto paraların diğer yatırım araçlarından daha yüksek performans göstereceğine açıkladı.

JP Morgan'ın 35 bin dolarlık Bitcoin adil fiyatlamasına yönelik olarak piyasada farklı algılar oluştu. JP Morgan'ın hedefini yüksek tutup fakat adil fiyatı az tutmasında farklı sebeplerin olduğunu belirtti. Olası bir düşüşte "Biz demiştik" demek için böyle bir açıklama yapıldığını iddia edenler yükselişte de JP Morgan'ın elinin güçlü olduğunu dile getirdi.


Türkiye'de en çok Bitcoin aranan şehirler hangileri oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön