24 / 04 / 2024

Bitcoin neden değer kaybediyor? 

Bitcoin neden değer kaybediyor? 

Kripto para piyasasında son haftalarda kaydedilen gerileme eğilimi bugün Bitcoin’in 39 bin doların altına düşmesiyle devam etti. Peki kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin neden değer kaybediyor? İşte ayrıntılar...



Kripto para piyasasında son haftalarda kaydedilen gerileme eğilimi bugün Bitcoin’in 39 bin doların altına düşmesiyle devam etti. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; sert değer kayıplarını ABD tahvillerinin artması ve Rusya Merkez Bankası’nın kripto paralarla ilgili kısıtlama önerileri etkiledi.

Bitcoin neden değer kaybediyor? 

Bitcoin 39 bin doların altına düşerek son 6 ayın en düşük seviyesine gerilerken, Ethereum da yüzde 8’lik değer kaybıyla 2 bin 860 dolara kadar geriledi. Bunun yanında Dogecoin’in fiyatı da yüzde 7,7'lik gerilemeyle 0,15 dolar seviyesine düştü. Ripple ise yüzde 8 geriledi ve 0,68 dolardan işlem gördü.

Peki kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin neden değer kaybediyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön