25 / 04 / 2024

Bitcoin'e nükleer etkisi: Değer kaybediyor!

Bitcoin'e nükleer etkisi: Değer kaybediyor!

Rusya tarafından Ukrayna'daki nükleer santrali vurulduğu ve santralde yangın çıktığı haberlerinin duyulması kripto para piyasalarını etkiledi. Kriptolarda değer kaybı görülürken, Bitcoin'in de 41 bin dolar civarına kadar gerilediği belirlendi. 



Rusya tarafından Ukrayna'daki nükleer santrali vurulduğu ve santralde yangın çıktığı haberlerinin duyulması dünya genelindeki tedirginliği artırdı. 

Sözcü'de yer alan habere göre; Avrupa'daki en büyük nükleer santralinde yaşanan yangın, hisse senedi piyasalarıyla beraber kripto para piyasalarında da değer kaybı yarattı.

Bitcoin e nükleer etkisi: Değer kaybediyor!

Dün 44 bin dolar seviyelerinde bulunan kriptoların devi Bitcoin, bugün 41 bin dolara kadar düştü. diğer önemli bir kripto para olan Ethereum da yüzde 4'ün üzerinde değer kaybı kaydedilirek, 2 bin 700 doların altını geriledi. 

İŞGALLE DALGALANDI

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinde, Rusya’nın Ukrayna’yı işgale başlamasıyla beraber değer kaybı yaşanmış, işgalin ilk gününde Bitcoin 35 bin dolardan aşağı düşmüştü. Ardından, Rusya'nın yaptırımları aşabilmek amacıyla kripto paraları kullanabileceğiyle ilgili haberlerle Bitcoin'de ve diğer kripto paralarda artış kaydedildi.

Bitcoin e nükleer etkisi: Değer kaybediyor!

Fakat devam eden çatışmalar ve büyüyen yaptırımlar, küresel ekonomi ve piyasalara ilişkin tedirginliklerin yükselmesine neden olunca kripto para birimlerinde değer kayıpları başladı. 

Bu senaryo gerçek olursa... Benzin ve mazotta en az yüzde 70 zam kapıda!

Euro kuru son işlem gününde sert dalgalandı! Euro bugün kaç lira?

Akaryakıtta indirim için yeni formül önerisi! 

Benzin fiyatları zirve yaptı! İşte yeni fiyat listesi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön