25 / 04 / 2024

Bitcoin değeri

Bitcoin değeri

Bitcoin dahil kripto para piyasasının değeri 1,2 trilyon doların altına düştü. Bitcoin'deki düşüş seyrini yorumlayan kripto para uzmanı Lark Davis, "BTC için 4 yıllık döngülerimiz devam ederse 2 yıllık kış döneminin ardından 2024 yılında yeni bir rekor gelebilir." dedi.

JP Morgan Bitcoin'e değer biçti!

Kripto para birimin en çok yatırım alan birimi Bitcoin için biçilen adil değer belli oldu. Dev banka  JP Morgan Bitcoin'in adil fiyatının 35 bin dolar olduğunu kaydetti.

Bitcoin'in piyasa payı yüzde 40'ın altına geriledi!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen ve değer kaybeden Bitcoin'in piyasa payı yüzde 40'ın altına düştü...

Bitcoin'de yükseliş devam eder mi?

Kripto para piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Buna göre, bitcoin fiyatları, 44 bin doları geçerek geçtiğimiz 21 ayın zirve seviyesine geldi. Piyasa değeri, 1,59 trilyon dolara kadar çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Altın ve gümüş düşerken Bitcoin’de 500 dolar yükseliş var!

Dünya piyasalarında altının onsu 1900 doların altına gerilerken, Bitcoin, 26 bin 200 dolardan, 26 bin 800 dolara yükseldi. Bitcoin piyasasının toplam değeri de 520 milyar doların üzerini gördü.

Bitcoin'de büyük kayıp! Yatırımcının keyfi kaçtı

Bitcoin yüzde 8.4 değer kaybederek yaklaşık 3 ayın ardından ilk kez 20.000 doların altına düştü. Düşüş piyasa geneline yayılırken kripto paraların toplam piyasa değeri 68 milyar dolar düşmüş oldu.

Bitcoin'de umutlar yeşerdi! O isim açıkladı!

Kripto piyasası düşmeye devam ederken analist Erhan Ünal, Bitcoin'in gelecekteki değeri hakkında şaşırtıcı bir tahminde bulundu.

Bitcoin'de 10 milyar dolarlık kayıp! Yatırımcılara büyük şok! 

SEC başkanının CNBC röportajının ardından kriptoların devi Bitcoin'de bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bitcoin'in piyasa değeri 10 milyar dolar düştü. 

Kripto paraların değeri eriyor! Bitcoin'de son durum ne? Yatırımcılar dikkat! 

Ether yüzde 5 değer kaybıyla 1445,56 dolara düşerek Mart 2021'den beri en düşük seviyesini kaydederken, Bitcoin de 27 bin 264,65 dolara geriledi ve 12 Mayıs'tan bu güne olan en düşük seviyesini gördü. Peki kriptoları neler bekliyor?

Bitcoin'in piyasa değeri artıyor! Son 1 yılın zirvesine yaklaştı!

Bitcoin'in 1 Ocak 2022 tarihindeki piyasa değeri 883,89 milyar dolarken, Ethereum'un aynı anda 442,76 milyar dolar seviyesinde kaydedilmişti. Bitcoin'in piyasa değeri artmaya başladı ve son 1 yılın zirvesine yakınlaştı...

Bitcoin'in değeri artacak mı?

Kripto para piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Yatırımcılar Bitcoin'i ve diğer kripto paraları dikkatle izliyor. Peki kripto paraları gelecekte neler bekliyor? Bitcoin'de tablo iyimser mi? Bitcoin yeniden değerlenecek mi? İşte kripto paralarla ilgili son durum ve gelecek öngörüleri...

Kripto paraların piyasa değeri 2.7 trilyon doları aştı!

Bitcoin'in çarşamba günü tekrar rekor seviyeye ulaşmasıyla kripto paralar genel bir yükseliş eğilimi sergiledi. Kripto paraların toplam piyasa değeri 2.7 trilyon doları aşmış durumda.

Bitcoin'in gerçek değeri ne?

Geçtiğimiz haftalarda 52 bin doları geçen Bitcoin ani bir düşüşle 40 bine kadar geriledi. Peki, Bitcoin'in değeri nedir? İşte detaylar...

Kripto para piyasasının toplam değeri 2 trilyon doları aştı!

Kripto para piyasanın toplam değeri, Bitcoin ve diğer sanal paralarla beraber Mayıs'tan bu güne ilk kez 2 trilyon dolar düzeyini geçti. Bütün kripto para birimlerinin toplam değeri cumartesi günü 2.02 trilyon dolara çıkarak dünya ekonomisindeki yerinin kalıcı olduğu sinyalini verdi.

Bitcoin'de sert düşüş!

Kripto para piyasalarının en büyük hacimli birimi Bitcoin, 58 bin 330 dolarlık yeni rekorunu kırdı ve yeni haftaya yüzde 10'luk bir düşüşle başladı. Kripto para biriminin güncel değeri böylece 53 bin 643 dolar oldu.

Bitcoin'de dev rekor!

Yaklaşık 1 ay önce 30 bin doların altına düşen fakat hemen ardından yeniden yükselişe geçen Bitcoin, 49 bin doları aştı. Böylece bir Bitcoin'in Türk parası olarak değeri yaklaşık 345 bin oldu. 

Bitcoin değeri Haberi

Bitcoin değeri

Kripto para piyasasındaki düşüş, Bitcoin (BTC) ve büyük altcoinlerin biraz toparlanma yaşaması ile birlikte duraklamış görünüyor. Kripto para pazarında büyük korku olduğunu ve duyarlılığın, agresif faiz artışlarına işaret eden yüksek ABD enflasyonundan da aşırı etkilendiğini ifade eden uzmanlar, riskli varlıklar için "elverişsiz bir ortama" dikkati çekiyor.

Piyasadaki düşüş ile birlikte dünyanın en büyük kripto parası, rekor seviyesinden %50’den daha aşağıdan işlem görüyor. Buna rağmen BTC’nin son 24 saatte yaklaşık olarak %5 değer kazandığını hatırlatalım.

"KIŞ UYKUSUNA YATIP REKOR KIRABİLİR"

Kripto para dünyasının tanınan analistlerinden Lark Davis, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında Bitcoin için iki yıllık bir kış sürecinin kapıda olabileceğini iddia etti:

Lark Davis, Twitter'da yaptığı paylaşımda, "BTC için 4 yıllık döngülerimiz devam ederse 2 yıllık kış döneminin ardından 2024 yılında yeni bir rekor gelebilir. Umarım bu yaşanmaz ancak bunu...