29 / 03 / 2024

Bitcoin'in piyasa değeri artıyor! Son 1 yılın zirvesine yaklaştı!

Bitcoin'in piyasa değeri artıyor! Son 1 yılın zirvesine yaklaştı!

Bitcoin'in 1 Ocak 2022 tarihindeki piyasa değeri 883,89 milyar dolarken, Ethereum'un aynı anda 442,76 milyar dolar seviyesinde kaydedilmişti. Bitcoin'in piyasa değeri artmaya başladı ve son 1 yılın zirvesine yakınlaştı...



Kripto para piyasasının çoğunluğu şu anda düşüşle ticarete geri dön üş yaparken, küresel kripto piyasası kapitalizasyonu gün içinde yüzde 5 kayıpla 1.22 trilyon dolar seviyesinde seyrediyor. 

Bitcoin in piyasa değeri artıyor! Son 1 yılın zirvesine yaklaştı!

Aynı zamanda, piyasa değerine göre en büyük varlıklarından olan Bitcoin ve Ethereum'un piyasa kapitalizasyonunun hakimiyeti bundan daha fazla ayrı olamayacağı belirtiliyor. 

Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin ve Ethereum'un mevcut piyasa değeri ne oldu? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön