19 / 04 / 2024

Kripto paraların değeri eriyor! Bitcoin'de son durum ne? Yatırımcılar dikkat! 

Kripto paraların değeri eriyor! Bitcoin'de son durum ne? Yatırımcılar dikkat! 

Ether yüzde 5 değer kaybıyla 1445,56 dolara düşerek Mart 2021'den beri en düşük seviyesini kaydederken, Bitcoin de 27 bin 264,65 dolara geriledi ve 12 Mayıs'tan bu güne olan en düşük seviyesini gördü. Peki kriptoları neler bekliyor?



ABD'de Cuma günü son 40 senenin en yüksek zirvesinin kaydedilmesinden sonra kriptolarda kaydedilen düşüş bugün de sürdü. 

Kripto paraların değeri eriyor! Bitcoin de son durum ne? Yatırımcılar dikkat!  

Ether yüzde 5 değer kaybıyla 1445,56 dolara düşerek Mart 2021'den beri en düşük seviyesini kaydederken, Bitcoin de 27 bin 264,65 dolara geriledi ve 12 Mayıs'tan bu güne olan en düşük seviyesini gördü. 

Bloomberg tarafından takip edilen takip edilen tokenların tamamında düşüş kaydedilirken,  Dogecoin ve Avalanche’ın değer kaybı yüzde 7’yi geçti. 

Peki kriptoları neler bekliyor? Kripto paralar değerlenecek mi? İşte kriptolarla ilgili merak edilen tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön