08 / 05 / 2024

JPMorgan, Bitcoin'in gerçek değerini açıkladı! Tahminlerini paylaştı!

JPMorgan, Bitcoin'in gerçek değerini açıkladı! Tahminlerini paylaştı!

ABD Merkezli JPMorgan Bitcoin'in adil değeri hakkında açıklama bulundu ve geleceğe yönelik tahminlerini paylaştı.



Düşüş Sert Olmuştu

Sözcü gazetesinin haberine göre kripto paralar yükselen enflasyon ve faiz oranlarına bir de Ukrayna-Rusya savaşı eklenince düşüş kaçınılmaz olmuştu. Yatırımcılar bu gelişmelerin ışığında riskli varlıklardan kaçıp güvenli limanlara sığınmıştı. Bu hareketlilikten de en çok kripto piyasası etklenmişti.

Bitcoin,ocak ayından itibaren yüzde 37'ye yakın düşerken, ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum yaklaşık yüzde 48 değer kaybetti.

JPMorgan, Bitcoin in gerçek değerini açıkladı! Tahminlerini paylaştı!

Bütün kripto para birimlerinin toplam piyasa değer kaybı ise 2,7 trilyon doları buldu.

Editörün Notu: Bu haber 25 Mayıs 2022 23.12'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 32 kuruş, euro 17 lira 39 kuruş, altının gramı ise 982 lira 76 kuruş değerindedir.  

Kuyumcularda altın satışları durdu!

AK Parti'de, 'kiralara müdahale' teklifi masada

LPG'den sonra bir zam da motorine!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön