27 / 04 / 2024

Kadıköy Varyap Meridian teslim tarihi!

Kadıköy Varyap Meridian teslim tarihi!

Firma: Varyap

Proje: Varyap Meridian

Kadıköy Varyap Meridian teslim tarihi haberimizde yer alıyor. 1.500 adet konutun bulunduğu Varyap Meridian Rezidans'ta ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor...




Varyap tarafından hayata geçirilen Meridian Rezidans projesi 5 blok olarak inşa ediliyor.  Varyap Meridian  Rezidans İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir ilçesinde hayata geçirildi. Kadıköy  Varyap  Meridian teslim tarihi bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


Varyap Meridian Rezidans projesinde tenis kortu, voleybol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Varyap Meridian Rezidans'ta 61 katlı A blok, 24 katlı B blok, 45 katlı C blok, 24 katlı D blok ve 41 katlı E blok bulunuyor. Varyap Meridian Rezidans'ta ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitlendiriliyor.



Kadıköy Varyap Meridian teslim tarihi!


Kadıköy Varyap Meridian teslim tarihi ne zaman sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. Varyap Meridian Rezidans'ta yaşam bu yılın Şubat ayında başladı. Varyap Meridian Rezidans'ta 1.500 adet daire yer alıyor.


Varyap Meridian Rezidans satış ofisi ile 0216 688 48 05 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Varyap Meridian'ın en yüksek kulesi Grand Tower'ın ilk 20 katı ofis olarak kullanılıyor.


Varyap Meridian nerede?

Varyap Meridian adres : Barbaros Mah. Dereboyu Cad. Ardıç Sok Batı Ataşehir 34746 İSTANBUL


Varyap Meridian iletişim

Telefon: 0 216 688 48 05 

Web adresi: www.varyapmeridian.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön