27 / 04 / 2024

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.



Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında bulunan Mahalle Kültür Evleri projesi için ilk adım atıldı. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; belediyenin, içerisinde derslikler, sanat atölyeleri, çok amaçlı salon, çocuk oyun odası ve akıllı kütüphanenin de olmasının planlandığı projenin hayata geçirilmesi için İller Bankası'na yapılan hibe desteği talebi onaylandı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un, seçim sürecinde gerçekleştirmeyi amaçladığı projeler arasında bulunan Mahalle Kültür Evleri projesi için ilk adım atıldı. Kahramankazan Belediyesi'nin bu kapsamda İller Bankası'na yaptığı hibe desteği talebi onaylandı. İller Bankası Yönetim Kurulu tarafından projeye 500 bin TL hibe destek verildi.

İLKİ ATATÜRK MAHALLESİ'NE

Başkan Oğuz, seçim döneminde ilçedeki merkez mahallelerine yer alan Mahalle Kültür Evi kurulacağını taahhüt etmişti. Kahramankazan Belediyesi, bu doğrultu kapsamında Mahalle Kültür Evleri projesinin ilkini, ilçenin en büyük mahallesi bulunan Atatürk Mahallesi'nde yapılacak. İçinde derslikler, sanat atölyeleri, çok amaçlı salon, çocuk oyun odası ve akıllı kütüphanenin de bulunacağı Mahalle Kültür Evi'nin yapımına önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek. Mahallelerdeki sosyal hayata canlılık getirmek için hayata geçirilecek projeler ilçeyi renklendirecek.


Geri Dön