19 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Katlı Otopark projesi yükseliyor!

Kahramanmaraş Katlı Otopark projesi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği katlı otopark projesinin inşaatına devam ediyor.




Kentteki yatırımlarına devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından otopark sorununu çözmek için hayata geçirdiği Arasa Çok Katlı Otopark projesinin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.


Arasa Camii yanında hayata geçirilen bin araçlık otoparkta C blok tamamlanırken, B1 ve A1 blokların katları da yükseliyor. Kahramanmaraş Katlı Otopark Projesi'nde A2 bloğunun temel döşeme çalışmaları ise sürüyor.


Bin araç kapasiteli Arasa Katlı Otopark projesinde, park alanları, elektronik park göstergeleri, kameralı güvenliği, mescidi, yağlama yıkama bölümü yer alacak.


Modern mimaride inşa edilen otoparkta araç giriş çıkışları, araç tanıma sistemleri her katta dolu boş otopark sayısı gibi modern özellikler yer alacak. 

Tasarım olarak araçların hızlı şekilde dolup-boşalma sistemine göre ve son katı meydan olabilecek şekilde dizayn edilecek. Arasa Katlı Otopark Projesi'nde A, B ve C olmak üzere üç blok halinde inşa edilecek. Otoparktaki A ve C blokları 4’er katlı, B blok ise beş katlı olarak tasarlandı.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön