28 / 03 / 2024

Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu 2018'de tamamlanacak!

Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu 2018'de tamamlanacak!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ,Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kuzey Çevre Yolu'nu inceledi.




Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ,Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kuzey Çevre Yolu'nda incelemelerde bulundu.


Veysi Kaynak'a Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, İlker Çitil, İmran Kılıç da eşlik etti.


Konuyla ilgili açıklamalar yapan Başkan Erkoç: “Onlarca iş makinamız çok hızlı bir şekilde bu bölgede birkaç yerde çalışmakta. Hedefimiz yolun önemli bir kısmını 2017 yılı içerisinde, tamamını da en geç 2018 yılında bitirip trafiğe açacağız. Gazi Kışlası’ndan geçiş çok önemliydi hamdolsun izni aldık geçişle ilgili projeleri hazırlıyoruz yakın zamanda da protokolü imzalayacağız ve yolumuzu Gazi Kışlası’ndan geçirerek şehrin doğusuyla batısı arasında sürekliliği sağlamış olacağız. Kuzey Çevre Yolunda Ahırdağ Caddesi tarafından ilk asfaltına da geçtiğimiz günlerde başladık. Yolumuzu en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön