16 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan Lisesi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan Lisesi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı yatırımlardan biri olan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.




Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı yatırımlardan biri olan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik pansiyon inşaatında Pansiyonun birinci binası tamamlandı.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd ve Proje Şube Müdürlüğü kontrolünde hayata geçirilen Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu, Dulkadiroğlu İlçesi Yahya Kemal Mahallesinde inşaat çalışmalarında okul binasının inşaat çalışmaları sürüyor.


LİSE BINASI 6 KATLI


Eğitim alanına yaptığı 35 milyon TL'lik yatırımla dikkat çeken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nce inşa edilenTenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi oturum alanı 846 metrekare olup toplam inşaat alanı 5076 metrekare olarak yapılacak ve eğitim yapısı bodrum+zemin+4 kattan oluşacak.


Eğitim yapısında 24 adet derslik, Z kütüphane, 1 er adet fizik, kimya ve biyoloji laboratuarı, 1 er adet resim ve müzik atölyesi, çok amaçlı salon, 1 adet bilgisayar laboratuarı, beden eğitimi dersliği ve idari birimler de yer alacak.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön