25 / 04 / 2024

Kain İnşaat My Hill 4 projesinin temeli atılıyor!

Kain İnşaat My Hill 4 projesinin temeli atılıyor!

İnşaat sektöründe güven ve kalitenin adresi olan Kain İnşaat, yeni projesi My Hill 4’ün temeli için çalışmalara başladı. My Hill 4, 16 bahçe dubleks, 16 çatı dubleks olmak üzere 32 dubleks daireden oluşacak.



İnşaat sektöründe güven ve kalitenin adresi olan Kain İnşaat, yeni projesi My Hill 4’ün temeli için çalışmalara başladı.


Cem Karaduman ve Mehmet İncir ortaklığında kurulan ve Kocaeli’de son yıllarda hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Kain İnşaat, yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Kain İnşaat, Umuttepe yolu üzerinde inşa ettiği My Hill 1, My Hill 2, My Hill 3 projelerinden sonra My Hill 4’ün temeli için de kazı çalışmalarına başladı. 


TEMELİ ATILIYOR 


Önümüzdeki ay temel atma töreni yapılacak My Hill 4, 16 bahçe dubleks, 16 çatı dubleks olmak üzere 32 dubleks daireden oluşacak. 4.5 dönümlük alan üzerine inşa edilecek konutlar, İzmit’in en temiz havasına sahip olduğu gibi Körfez ve Kartepe manzaralı. 3+1 olarak planlanan, 2 banyo ve bir tuvaletin yer aldığı konutlar 180 ya da 185 metrekare büyüklükte olacak. Salonların hepsi güneye, yatak odaları ise kuzeye bakacak.



Kocaeli Barış


Geri Dön