25 / 04 / 2024

KAIVEN'den Fildişi Sahilleri'ne 3 bin konut!

KAIVEN'den Fildişi Sahilleri'ne 3 bin konut!

İnşaat alanında yeni yatırım hazırlıklarını başlatan KAIVEN "Homee" platformu ile uluslarası çapta düşük ve orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı sunuyor. KAIVEN, Fildişi Sahilleri'ne 3 bin konut inşa edecek...



1956'dan beri tekstil, inşaat, madencilik, enerji ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren ve birçok şirketten meydana gelen grup 2019 yılı itibariyle faaliyetlerini konsolide etmek üzere KAIVEN Enerji ve Yatırım A.Ş. adı altında toplandı. 

Geçmişten gelen güç ve tecrübe yeni kuşak yöneticilerin heyecan ve vizyonuyla da beraber şirket arka arkaya yeni proje yatırımları yapıyor. 

Önce Tayvan Teknoloji Merkezi yatırımını gerçekleştiren KAIVEN, hemen sonrasında Amerika Birleşik Devletleri, Silikon Vadisi'ne açıldı ve böylelikle de faaliyet gösterilen ülke sayısı 26’ya ulaştı. İnşaat alanında da yeni yatırım hazırlıklarını başlatan KAIVEN "Homee" platformu ile  uluslarası çapta düşük ve orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

Fildişi Sahilleri’nin başkenti Abidjan’da başlayacak olan 3 bin konutluk proje ile ilk gayrimenkul projesini hayata geçirecek olan KAIVEN imzalı "Homee" konsepti; Dünyanın dört bir yanında yaşayan ülke vatandaşlarını makul taksitler ile ülkelerinde konut sahibi yapmayı amaçlıyor. KAIVEN bu projeyle beraber faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde de aynı sistemi yürülüğe alacak.


Geri Dön