19 / 04 / 2024

KalDer, Mesa'ya kaliteli yönetim plaketi verdi!

KalDer, Mesa'ya kaliteli yönetim plaketi verdi!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer), konut sektöründe kalite ve güvenin adresi Mesa Holding’e ‘kaliteli yönetim plaketi’ sundu. Nazım Karyağdı, “Mesa’nın yönetim kalitesiyle örnek yapısını sürdürmesi memnuniyet vericidir” diye konuştu.




Türkiye Kalite Derneği (KalDer), konut sektöründe kalite ve güvenin adresi Mesa Holding’e ‘kaliteli yönetim plaketi’ sundu.


Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Evren Ünver’i ziyaret eden KalDer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazım Karyağdı, Mesa’nın KalDer üyeliğinde 15.yılı doldurduğunu hatırlatırken, “Mesa’nın yönetim kalitesiyle örnek yapısını sürdürmesi memnuniyet vericidir” diye konuştu. 


KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Karyağdı ve beraberindeki heyeti Mesa Holding’de kabul eden Evren Ünver de; Mesa’nın 47 yıllık köklü bir geçmişi olduğunu hatırlatırken KalDer üyeliğinde 15.yıl plaketini sevinçle aldıklarını söyledi. Ünver; “Mesa; mükemmellik kültürünün toplumumuza yerleşmesi için yapılan tüm çalışmaları desteklemeyi sürdürecektir. Yönetimde kalite anlayışımızı da her yıl daha da güçlendiriyoruz. KalDer’e desteğimiz de sürecek” dedi. 


İstanbul merkezli KalDer ;Türkiye’de yönetim kalitesini yükseltmek ve toplumda mükemmelik kültürünü yaygınlaştırmak için 25 yıldır Türkiye genelinde çalışmalar yürütüyor. Sivil toplum kuruluşu olarak faaliyet gösteren KalDer’in yalnızca Ankara’da 200’e yakın üyesi bulunuyor. 





Haber Capital Dergisi'nde şu şekilde yer aldı


Türkiye Kalite Derneği (KalDer), konut sektöründe faaliyet gösteren Mesa Holding'e kaliteli yönetim plaketi verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Mesa Holding in yönetim kurulu başkanvekili Evren İJnver, "Mükemmellik kültürünün toplumumuza yerleşmesi için yapılan tüm çalışmaları desteklemeyi sürdüreceğiz. Yönetimde kalite anlayışımızı da her yıl daha da güçlendiriyoruz" diye konuştu. 


Capital


Geri Dön