20 / 04 / 2024

Kale Banyo'dan akrilik küvet ve duş tekneleri!

Kale Banyo'dan akrilik küvet ve duş tekneleri!

Kale Banyo, akrilik küvet ve duş tekneleriyle banyonuzda düş köşeleri kurmaya devam ediyor



Yaşam konforunu artıran ürünleriyle, işlevselliği ve şık tasarımları, bütünsel çözümlerle banyolara taşıyan, banyo sektörünün deneyimli markası Kale Banyo, vitrifiye ve tamamlayıcı ürünler, banyo ve mutfak armatürleri, aksesuarlarının yanı sıra akrilik küvet, duş tekneleri, duş ve küvet kabinlerinde de tasarım ve konforu buluşturuyor. 2009 yılından bu yana 500 bin parça/yıl kapasite ile akrilik üreten Kale Banyo, banyo sektöründe duş teknesi ve küvet kabinleri alanında da trend belirleyici rolünü koruyor.

Kale Banyo'nun farklı form ve ebatlardaki küvetlerine isteğe bağlı olarak uygulanabilen hidromasaj sistemleri, tüm rahatlatıcı özellikleri ile banyo kavramını farklı bir deneyime dönüştürüyor. Su ve hava masajı olmak üzere 2 farklı hidromasaj sistemine sahip olan Kale Banyo küvetlerde su masajı, su jetlerinin doğrudan vücudun en çok ihtiyaç duyduğu noktalara yönlendirilmesiyle canlandırıcı bir etki yaratırken; hava masajı da küvet tabanından gelen hava kabarcıkları ile vücudu rahatlatıyor.

KALE ZEN SERİSİ: HUZURLU ve DENGELİ
Kale Banyo'nun Can Yalman ile sürdürdüğü çalışmaların bir eseri olan ve yenilikçi ve sıra dışı çizgisini gözler önüne seren Zen küvet; tasarımı ile doğanın denge ve uyumunu yansıtırken, kullanıcısının içsel dengesini yakalamasına da yardımcı oluyor. Banyolardaki yaklaşımların, akımların, daha da önemlisi tasarımdaki sınırların nerelere ulaşabildiği yönünde önemli ipuçları bırakan Zen'in küvetini tamamlayan lavabosu da aynı yolculuğun eseri. Bu iki ünitenin oluşturduğu konsept ise doğu felsefesinin mistizmini yaşatıyor. 380 litrelik su alım kapasitesi, siyah, beyaz renk seçenekleri ve ahşap ayaklarıyla ruha hitab eden Zen, ledi hava masaj ve hidromasaj sistemi ile de rahatlamayı garantiliyor.

KALE BOND SERİSİ: DOĞAYA DAVET
Suyun huzur veren ve arındıran etkisini azami düzeye çıkarmak için tasarlanan Bond küvet, işlevsel estetik ile konforu birarada sunuyor. Hem form, hem de anlayış açısından "incelikle" tasarlanan ve doğanın ritmini ve akıcı çizgilerini banyolara taşımayı hedefleyen Bond Koleksiyonu'nun akrilik ürünleri, asgari düzeydeki su tüketim hacimleri ile su tasarrufunun da altını çiziyor. Ayaklı, ayaksız küvet seçenekleri ve comfort, exclusive, elite, deluxe hidromasaj sistemleri ile tüketicinin beğenisine sunulan Bond küvetler, 300 lt su hacmine sahip.

KALE ZERO SERİSİ: İÇİNDE HAYAT VAR
Free Standing ve oval formlarıyla, modern estetik anlayışını banyolara taşıyan ve banyoyu bir yaşam alanına dönüştüren Zero küvetler, banyolarda adeta bir sanat objesi olarak yerini alıyor. Geniş hacmi sayesinde su ile olan teması maksimuma çıkaran Zero, sahip olduğu dairesel form ile kullanıcılarına keyifli bir banyo deneyimi sunuyor. Alman tasarımcı Adolf Babel imzasıyla tasarlanan Zero Serisi'nin tamamlayıcı parçalarından biri olan Zero küvet, banyoda huzurlu bir atmosfer arayanları kendine çekiyor. Comfort, exclusive, elite, deluxe hidromasaj sistemleri, ayaklı ve ayaksız formları ile tüketicinin beğenisine sunulan Zero küvet, 450 lt su hacmine sahip.

KALE BABEL SERİSİ: RETRO KONFOR
Alman tasarımcı Adolf Babel'ın Kale Banyo için tasarladığı başka bir koleksiyon olan Babel Serisi'nin bütünleyici ürünlerinden biri olan Babel dikdörtgen küvet, köşeli hatları ve koleksiyonun çizgisini yansıtan estetiği ile dikkat çekiyor. Comfort, exclusive, elite, deluxe hidromasaj sistemlerine sahip olan Babel dikdörtgen küvet, farklı formlardan hoşlananlara da Babel Asimetrik Küvet ve Babel Köşe Küvet ile sesleniyor. Babel Asimetrik Küvet de su damlasını andıran yumuşak hatlarıyla, Babel Köşe Küvet ise geniş iç hacmiyle banyolarda yalınlığı temsil ediyor.

ENJOY WALK-IN DUŞ TEKNESİ: BANYO KONFORUNDA YENİ NESİL
Enjoy Walk-in Duş Teknesi, rahat ve keyifli bir duş için en şık çözümü sunuyor. Banyoda yeni trendler arasında yer alan walk-in duş tekneleri, ENJOY ile en çekici haline bürünüyor. Duş keyfini doruğa çıkaran bu seçenek; duş alanına ek olarak; soyunup giyinme alanını da kapsadığı için estetik olmasının yanı sıra oldukça fonksiyonel. Böylelikle banyonuzun ıslanmasını da önleyen Enjoy, günümüzün dinamik banyolarında kullanım kolaylığı ve estetiği bir arada bulmak isteyenler için mükemmel seçim. Zemine sıfır olan Enjoy duş teknesi bu inovatif özelliği sayesinde çok daha az malzeme ile üretiliyor ve tasarruf sağlıyor.


Geri Dön