29 / 03 / 2024

Kale Boya İS7ANBUL serisi ile sihirli mekanlar!

Kale Boya İS7ANBUL serisi ile sihirli mekanlar!

Kale Boya, sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere, İS7ANBUL Efekt serisinin yenilikçi ürünlerinden ‘Orion’ ile zengin dekoratif seçenekler sunuyor.



Binlerce renk alternatifini farklı dokularla buluşturan Kale Boya, İS7ANBUL Efekt serisinin yenilikçi ürünlerinden ‘Orion’ ile ışıltılı mekanlar yaratıyor. Kumlu, metalik dokuya sahip iç cephe boyası ‘İS7ANBUL Orion’, tüketicileri alışılmışın dışında dekorasyon alternatifleri ile buluşturuyor. 


İlhamını yıldızlardan alan ‘İS7ANBUL Orion’, ışıltılı ve grenli dokusu ile farklı desenler oluşturulmasına imkan sağlıyor. ‘Orion’, içeride oluşan nemi dışarıya atma kabiliyetiyle binaların nefes almasını sağlıyor. Yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlerin özellikle tercih ettiği ‘Orion’, binlerce renkte ve fırçayla kolaylıkla uygulanabiliyor. 


Kara sıva, beton, çimento levha, alçı panel gibi mineral yeni yüzeylere, eski boyalı yüzeylere, cam tekstili, macun ve duvar kağıdı üzerine dekoratif etki yaratmak amacıyla uygulanan ‘İS7ANBUL Orion’, modern evlerden kafelere, özel mekanlardan otellere kadar estetiğin ön planda olduğu her noktada karşımıza çıkıyor. 



Geri Dön