29 / 03 / 2024

Kale çelik kapıda 800 TL’ye varan indirim!

Kale çelik kapıda 800 TL’ye varan indirim!

Kilit ve çelik kapı sektörünün öncü markası Kale’den, KALE ÇELİK KAPI alacaklara müjde. Kale Çelik Kapı güvencesi ve kalitesine 15 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında 800 TL’ ye varan indirim olanağı ile ulaşma fırsatı…



Kale Çelik Kapı, başlattığı büyük kampanya ile tüketicilere güvenlik ve kaliteye hızla ulaşmaları için fırsat sağlıyor. Yarım yüzyılı aşkın tecrübesiyle Kale markası, tüm kapılarda farklı renk ve model tasarımlarıyla güvenliğin sembolü oldu. Çelik kapı sektörünün jenerik markası Kale Çelik Kapı, mekâna ve kişisel tercihlere uygun modellerini tüketicinin beğenisine sunmaya devam ediyor.



Kale, maksimum müşteri memnuniyeti ve güçlü AR-GE’si ile yenilikçi ürünler konusunda fark yaratmaya devam ediyor. Kale Çelik Kapı’lara ulaşabilmek için www.kalecelikesya.com.tr adresinden size en yakın bayiyi bulabilir ya da 444 0 243’ten bilgi alabilirsiniz.


15 Ekim-30 Kasım arası devam edecek kampanya ile çelik kapı alacaklara tercih edeceği kapı modeline göre 800 TL’ye varan indirimler sunulacak.


Geri Dön