29 / 03 / 2024

Kale Özgür Evler´de yaşam başladı! 175 bin 500 TL'ye!

Kale Özgür Evler´de yaşam başladı! 175 bin 500 TL'ye!

Kale Özgür Evler sakinleri yazı evlerinde geçiriyor



Kale Kilit markasının güvenlik konusundaki deneyimini ve gücünü emlak sektörüne taşıyan Kale Özgür Evler, 3 bin metrekare yeşil alan, geniş çocuk oyun parkları, 200 metrekare açık yüzme havuzu ve doğal yapıya uygun seçilmiş bitki örtüsü ile tatil keyfini İstanbul´a taşıyor.

Ev sahibine içte ve dışta sağladığı güvenlik ile diğer konut projelerinden farklılaşan Kale Özgür Evler, 33.000 m2 brüt inşaat alanı üzerine 2 blok 136 daireden oluşuyor.  Normal kat köşe daireler 178 metrekare, normal kat orta daireler 160 metrekare, dubleks köşe daireler 281 metrekare, dubleks orta daireler ise 300 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.  Maket üzerinden değil yerleşime hazır olarak satışa sunulan Kale Özgür Evler´de 124 metrekare ile 300 metrekare arasında farklı büyüklükteki dairelerin fiyatları,  175 bin 500 TL - 510 bin TL fiyat aralığında değişiyor. Kale Özgür Evler, doğa ile iç içe ve depreme karşı korkusuz bir hayat sunuyor

Kale Özgür Evler, 3.000 m2 yeşil alan, geniş çocuk oyun parkları, modern arıtma ve filtreleme sistemlerinin kullanıldığı 200 m2 açık yüzme havuzu, kat erişimli kapalı otoparkı ve doğal yapıya uygun seçilmiş bitki örtüsü ile tatil keyfini ve huzurunu kente taşıyor. Tüm dairelerde kullanılan cam cephe konstrüksiyonu ev hayatı ile doğayı iç içe sunuyor.

Kale Özgür Evler´in, sakinlerine depreme karşı korkusuz bir hayat sunması için zemin etütleri ve temel sistem seçimi en son deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlandı. İnşasında depreme karşı maksimum güvence sunan C30 sınıfı beton, temelde ise radye jeneral sistem kullanıldı.

Kale Özgür Evler´de birinci sınıf yaşam için tüm ayrıntılar düşünülerek, daire içlerinde klima, kombi, mutfaklarda full ankastre ürünler, banyolarda ise banyo dolapları ile duşakabinler hazır şekilde yer alıyor. Ayrıca daire içlerine kadar enerji verebilen jeneratör ve su depoları ile ihtiyaç anında gerekli olan her türlü konfor sunuluyor.
Son teknolojiden yararlanan kameralı güvenlik sistemleri, haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren özel güvenlik görevlileri, kontrollü site girişi, otomatik yangın söndürme sistemi, Kale Çelik Kapı, Kale Kilit ve Kale Yangın Kapıları sayesinde Kale Özgür Evler, yaz kış, güvenli, keyifli ve konforlu şehir hayatının kapılarını aralıyor.

www.kaleozgurevler.com

[email protected]

0212 855 42 05

Projeden görüntüler için tıklayınız...


Geri Dön