26 / 04 / 2024

Kale'nin yeni tasarımı More banyolara şıklık getiriyor!

Kale'nin yeni tasarımı More banyolara şıklık getiriyor!

Kaliteli, estetik ve işlevsel ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale, yalın bir tasarım anlayışıyla hayata geçirdiği yeni serisi ‘More’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.



Banyolarda konfor, estetik ve işlevsellik ihtiyacına optimum çözümler sunan Kale, her zevke hitap eden yeni banyo serilerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Kale, ‘More’ serisinde yalın tasarım anlayışını fonksiyonel çözümlerle birleştiriyor. 


Banyolarda ekstra alan yaratıyor


Kullanışlı ve fonksiyonel ‘More’ serisindeki 120 cm’lik tek hazneli etajerli lavaboya ek olarak 140 cm’lik çift hazneli lavabo, çift kişilik kullanıma da olanak sunuyor. Serinin tam açılır geniş iç hacimli dört çekmecesi ve özel akrilik seperatör sistemine sahip olan lavabo dolabı, maksimum depolama ve ergonomik kullanıma imkan sağlıyor. ‘More’ serisinin tüm ihtiyaçlara cevap veren şık ve kullanışlı tasarımı, banyolarda ekstra alan yaratıyor. 


İşlevsel kapakla ikili kullanım 


Sade tasarımıyla dikkat çeken ‘More’ serisinin boy dolabının kapağına yerleştirilen ayna, kapak hem kapalıyken hem de açıkken kullanılmak üzere tasarlanmış. 90 derece açılan kapak, yan eksende lavaboyu kullanırken de aynayı kullanabilme imkanı sağlıyor.


Teknolojinin en son yeniliklerini kullanarak üretim yaparken, insan sağlığını tehlikeye atmayan malzemeler kullanan Kale, ‘More’ serisinde de çevre ve insan faktörünü ön planda tutuyor. 



Geri Dön