19 / 05 / 2024

Kalp atış hızınızı takip eden Oppo Watch Free, MediaMarkt'ta satışta! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kalp atış hızınızı takip eden Oppo Watch Free, MediaMarkt'ta satışta! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler tekno marketlerinden biri olan MediaMarkt, Oppo Watch Free'yi satışa çıkardı! OPPO Watch Free, 100'den fazla spor modunu destekliyor. Peki, Oppo Watch Free fiyatları ne kadar? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en popüler tekno marketlerinden biri olan MediaMarkt, Oppo Watch Free'yi satışa çıkardı! Bu fırsatları sakın kaçırmayın! Bu cihaza uygun fiyatlarla sahip olmak için tek yapmanız gereken akıllı cep telefonunuzu MediaMarkt'ın resmi web sitesinden satın almak.

Güzel havalarda açık havada yürüyüş yapmak, kumsalda koşmak gibi aktiviteler başlar. Dünyanın lider akıllı markası OPPO'nun akıllı saati OPPO Watch Free, böyle zamanlarda ideal arkadaşınız olarak öne çıkıyor. Sağlığınızın kontrolünü elinize almanıza yardımcı olacak birçok özelliği bünyesinde barındıran OPPO Watch Free, 100'den fazla spor modunu destekliyor. 
 
6 eksenli hareket sensörü ve optik kalp atış hızı sensörü de bulunan akıllı saat, bir algoritma kullanarak spor modunu otomatik olarak algılıyor. Yani modu başlatmayı unutma konusunda endişelenmenize gerek yok. Günlük aktiviteler aracılığıyla tüm aktivitelerinizi kontrol edebilirsiniz. Profesyonel koşu önerileri içeren OPPO Watch Free, fitness hedeflerinize ulaşmanıza ve verimli bir şekilde yağ yakmanıza yardımcı olur. Kalp atış hızını 2 saat takip edebilen ve kandaki oksijen değerini ölçebilen 
 100 farklı spor modunu destekleyen Oppo Watch Free Vatan Bilgisayar'da indirimde! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

OPPO Watch Free, kalp atış hızı çok yükseldiğinde akıllı bandı titreştirerek düzensiz kalp atışlarını kullanıcılara bildiriyor. Ancak, stand hatırlatıcıları ve 5 dakikalık videolarla ofis çalışanlarının rahatlamasına ve formda kalmasına yardımcı olur. 

OPPO Watch Free, mesaj bildirimleri, gelen arama bildirimleri, arama reddetme, telefonumu bulma ve müzik çalma kontrolleri gibi hayatı kolaylaştıran özelliklere sahiptir. Böylece bağlı saatinizi akıllı telefonunuzun bir uzantısı olarak kullanabilir ve hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. OPPO Watch Free'nin uzun ömürlü pili 1 gün dayanır ve akıllı saatinizi sadece 5 dakikalık şarjla tüm gün kullanabilirsiniz.

Peki, Oppo Watch Free fiyatları ne kadar? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön