20 / 04 / 2024

Kalyon Evleri Eston Deniz fiyatları!

Kalyon Evleri Eston Deniz fiyatları!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul Evleri

Kalyon Evleri Eston Deniz fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen proje dairelerin alanları 80 metrekareden başlıyor.



Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre mesafede olan Eston Deniz Kalyon'da satışlar devam ediyor. Projede villa ve daire seçeneklerine yer veriliyor.


Kalyon Evleri Eston Deniz fiyatları konutların alanları ve konumlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


Eston Deniz Kalyon Villaları'nın sosyal tesisler, kafe-restoran, kumsal, su sporları merkezi, mağazalar, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


İstanbul Beylikdüzü Yakuplu lokasyonunda inşa edilen Eston Deniz Kalyon Evleri'nde villalar 168 - 385 metrekare büyüklükte, daireler ise 80 - 167 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen Kalyon Evleri Eston Deniz fiyatları dairelerde 380 bin TL'den başlıyor, 800 bin TL'ye ulaşıyor, villalarda ise 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor, 2 milyon 600 bin TL'ye ulaşıyor. 


Eston Deniz Kalyon adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Eston Deniz Kalyon satış ofisi 

Telefon : 444 41 51

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön