24 / 04 / 2024

Kalyon Holding'in patronlarından yeni şirket!

Kalyon Holding'in patronlarından yeni şirket!

Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu yeni şirket kurdu.



Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kalyoncu, Haluk Kalyoncu ve Mehmet Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kalyoncu

Kalyon Holding in patronlarından yeni şirket!

Mimar ve iş insanı Mehmet Kalyoncu, Kalyon Holding’de Yönetim Kurulu Üyesi olmanın yanı sıra İstanbul Yeni Havalimanı projesinde de İcra Kurulu Üyeliği görevini sürdürüyor. Aynı zamanda Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı olan Mehmet Kalyoncu, birikimini, dedesinin 1944’te attığı temeller üzerinde büyüyen aile şirketi aracılığıyla Türkiye ile paylaşıyor.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin kurucu vakfı olan Gaziantep Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın da Mütevelli Heyeti Üyesi olan Kalyoncu, Türkiye Tasarım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de üstleniyor. 

Üniversiteyi İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde tamamlayan Mehmet Kalyoncu, Architectural Association ve Illinois Institute of Technology üniversitelerinde ziyaretçi öğrenci olarak da eğitim aldı. 

Orhan Cemal Kalyoncu

Kalyon Holding in patronlarından yeni şirket!

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin ortaklarından biri de Orhan Cemal Kalyoncu. Cemal Kalyoncu, Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı görevini yapmakta. 1960 yılında doğan Cemal Kalyoncu, 1970’lerin başında babasının başlattığı inşaat işlerinden dolayı Gaziantep‘e taşındılar. Liseyi bitirdikten sonra Lisans eğitimimi İngiltere'de gördü. 1974 yılında Kalyon Grup‘u kuran dört kardeşten biri. 

Cemal Kalyoncu, Türkiye’nin en büyük su projelerini hayata geçirdi. Orhan Cemal Kalyoncu, Reyhan Kalyoncu ile evli. 

Haluk Kalyoncu

Kalyon Holding in patronlarından yeni şirket!

Şirket ortaklarından biri de Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu. Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Haluk Kalyoncu, Bilkent Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi eğitimi gördü. Master'ını politika alanında Kingston Üniversitesi'nde tamamlayan Haluk Kalyoncu, Yıldırım Demirören’in kızı Yelda Demirören ile evli. 

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi konusu:
Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri (apartman ve site yöneticiliği, mobil ev alanlarının, müşterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin, ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi)

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi Adres:

Kavacık Mh.Ekinciler Cd.Ulu Er Plaza Apt.No:2/7 Beykoz

Mehmet Kalyoncu kimdir?

Cemal Kalyoncu kimdir?

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com 


Geri Dön