20 / 04 / 2024

Kamu bankalarında son dakika fırtınası! Önce Ziraat Bankası, şimdi de Halkbank ve Vakıfbank açıkladı!

Kamu bankalarında son dakika fırtınası! Önce Ziraat Bankası, şimdi de Halkbank ve Vakıfbank açıkladı!

Kamu bankalarında son dakika fırtınası! Önce Ziraat Bankası, şimdi de Halkbank ve Vakıfbank açıkladı!..Bankalar düşük faizli kredi imkanlarını duyurdu.



KAMU BANKALARI PEŞ PEŞE GÜNCELLEME YAPTI!

Artan ekonomik sıkıntıların yaşandığı zor zamanlarda insanların ihtiyaçlarını karşılamak ve rahatlamak için birçok kişi kamu bankalarından (Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank) kredi almaya başladı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranlarında önemli güncellemeler yaptı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın sunduğu güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları şöyle: 

VAKIFBANK 50 BİN TL!

Vakıfbank, kendi bankasından ihtiyaç kredisi alan müşterilerine aylık yüzde 1,89 faiz oranı uygulamaktadır. 36 vade seçeneği ile 50.000 TL ihtiyaç kredisi sahibi, Vakıfbank'a aylık 2.077 TL kredi ödeyecek. 

ZİRAAT BANKASI 75 BİN TL VERECEK!

Ziraat Bankası'nın 75.000 TL tutarındaki 24 ay vadeli ihtiyaç kredisini kullanan kişiler, Ziraat Bankası'na aylık 4.158 TL kredi taksit ödemesi yapmaktadır. Müşterilere bu kredi aylık yüzde 1,94 faiz oranıyla sunulmaktadır.

HALKBANK 70 BİN TL VERECEK!

Halkbank, ihtiyaç sahibi müşterilerine 24 ay vadeli 70.000 TL tutarında kredi imkanı sunmaktadır. Bu kredi için aylık faiz oranı yüzde 1,89 olarak belirlenmiştir. Kredi kullanıcıları, toplamda 3.854 TL tutarında aylık taksit ödemesi yaparak bu krediyi geri ödeyebilirler.

HALKBANK'TAN 30 BİN TL KREDİ FIRSATI!

Halkbank, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların yardımına koşarak ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Halkbank müşterileri, gelir belgesi veya kefil göstermeden, en düşük faiz oranlarıyla 30.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirler. Başvurular Halkbank hesabı olanlar tarafından yapılabilir. Halkbank ayrıca, kullandırılan kredilerde 6 aya varan ödemesiz dönem imkanı sunmaktadır. Yayınlanan açıklamaya göre, kampanyadan yararlanabilmek için kişinin en az 18 yaşında olması gerekmektedir. Halkbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası, ihtiyaç sahiplerine nakit ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamaları için büyük bir fırsat sunuyor.

SONDAKİKA: Vedat Bilgin'den Gazi aylıklarına zam müjdesi! Az önce açıkladı!
Altında görülmemiş hareket! Analistler kilitlendi kaldı! Altın neden yükseliyor, yatırımcı ne yapmalı?
6 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB ve Akbank ve bir banka daha açıkladı!

Geri Dön