26 / 04 / 2024

Kar altında kira yardımı isteyen yaşlı çift için harekete geçildi!

Kar altında kira yardımı isteyen yaşlı çift için harekete geçildi!

Sosyal medyada dikkat çeken bir videoda, Kadıköy'de yaşlı bir çiftin sokakta kar yağarken kira yardımı istediği görüldü. Yaşanan olay üzerine ekipler harekete geçti...



Mega kent İstanbul'da beklenen kar yağışı akşam saatlerinde etkisini gösterirken sosyal medyada yayılan bir video herkesin dikkatini çekti. Sputniknews'te yer alan habere göre, İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de çekildiği bildirilen görüntülerde yaşlı çiftin kar altında dolaşarak "Kiramıza yardım eder misiniz?" dedikleri görüldü.

Dikkat çeken bu video kısa zamanda çok sayıda görüntülenmeye ulaşırken, yaşlı çiftin yardım feryadını görenler de destek vermek için çifte ulaşmak istedi. Diğer bir taraftan İstanbul Valiliği ekipleri de yaşlı çifti bulmak amacıyla yoğun bir çaba harcıyor.

Kar altında kira yardımı isteyen yaşlı çift için harekete geçildi!

Konuyla ilgili bir paylaşım yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "İstanbul Kadıköy'de sokakta kar altında yardım isteyen yaşlı çiftimizin bulunması için Valiliğimiz yoğun bir çalışma yürütüyor. Hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Sokakta kalan vatandaşlarımızı lütfen 155 Polis İmdat Hattına bildirelim." dedi.

Ev sahibi ve kiracı davaları patladı!


Geri Dön