26 / 04 / 2024

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açıldı!

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açıldı!

Salgından en az etkilenen ülkeler arasında yer alan Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar yeniden açıldı.



Balkan ülkelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek için alınan tedbirler kademeli şekilde kaldırılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, salgından en az etkilenen ülkeler arasında yer alan Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar ile kuaförler, güzellik salonları, spor salonları, kırtasiyeler, müzeler, sanat galerileri, diş muayenehaneleri, sürücü kursları ve araç kiralama firmaları yeniden hizmete açıldı.

Halkın başka kentlerdeki evlerine ya da aile çiftliklerine gitmesine de izin verilirken, taksi hizmetleri ve Kovid-19 vakası görülmeyen kentlerde toplu taşıma da yeniden başladı.

Bu süreçte, hizmete açılan mağazalarda müşterilere giriş ve çıkışlarda dezenfektan verilmesi, 2 metrelik sosyal mesafe kuralına uyulması, çalışanların maske takması ve büyük mağazalara giren ve çıkan sayısının kontrol edilmesi gerekiyor.


Geri Dön