05 / 05 / 2024

Karakaşlar Grup Türkiye'ye açılıyor!

Karakaşlar Grup Türkiye'ye açılıyor!

Türkiye'nin en eski outlet ve AVM kurucusu olan Karakaşlar Grup bir çok yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor..



Yeni projelerle adından söz ettirecek olan Karakaşlar Grup, Söke,Muğla,Kütahya,Susurluk ve Salihli'de kurduğu toplam 7 outlet AVM'ye yenilerini ekliyor.İzmir'in Bornova ilçesinin yanı sıra, Uşak'ta da AVM açarak AVM sayısını 10'a çıkartmayı hedefliyor.


AVM'lerini Festiva adı altında toplamayı planladıklarını söyleyen Karakaşlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Karakaş, Türkiye'de outlet ve AVM sektöründe en çok projeye imza atan şirket olduklarının altını çizdi.


2012 yılında 175 bin metrekare  kiralanabilir AVM inşaat projesi geliştirdiklerini vurgulayan Karakaş, " Salihli'de açtığımız Festiva Outlet, yaklaşık 20 bin metrekarelik alana sahip ve  toplam 450 kişiye yeni istihdam sağlıyor.Uşak'ta 15 milyon dolarlık bütçe ile 22 bin metrekarelik alan üzerine inşaa edilecek yeni projemiz, toplam 600 mağazadan oluşacak. 2013 yılının Mayıs ayında tamamlanacak" açıklamasını yaptı.  Yeni başlanacak projelerde Bornova'da 16 bin metrekare, Urla'da ise 12 bin 500 metrekare kiralanabilir alan olacak. Bu iki projenin Mart 2014'te tamamlanması bekleniyor.


Geri Dön