27 / 04 / 2024

Karaman Toki Doğukışla Vadisi kurası!

Karaman Toki Doğukışla Vadisi kurası!

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Projesi kapsamında yer alan 166 adet konutun hak sahiplerini ve konutları belirleme kurası için geri sayım başladı. İşte, Karaman Toki Doğukışla Vadisi kurası...



166 konutluk Karaman Toki Doğukışla Vadisi projesindeki dairelerin hak sahiplerini ve konutları belirleme kurası yarın çekilecek. 


2+1 kura sonuçları için tıklayın


3+1 kura sonuçları için tıklayın


4+1 kura sonuçları için tıklayın


Karaman Toki Doğukışla Vadisi'ndeki kura ile satılacak konutların başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 17 EKİM – 08 KASIM 2016 tarihleri arasında kabul edildi.


Karaman Toki Doğukışla Vadisi projesindeki daireler için fiyatlar 182 bin 327 TL 'den başlıyor 508 bin 009 TL'ye kadar yükseliyor.  Konut satın almak için başvuruda bulunanların T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş olması gerekiyor. 


Projeden daire sahibi olmak isteyen kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına alnızca bir adet başvuru yapılabilecek. 


Kura sonucu konut satın alma hakkı kazanarak konutu belirlenen veya konut sayısından az başvuru olması durumunda başvuru sırasına göre 21 KASIM – 25 KASIM 2016 tarihleri arasında konut seçimi yapan alıcılar; peşinat bedelinden başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutarı 21 KASIM – 30 KASIM 2016 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş. Karaman Sanayi Sitesi Şubesine yatırarak, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacaklar. 


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön