24 / 04 / 2024

Karavan turizmin gözdesi oluyor!

Karavan turizmin gözdesi oluyor!

Karaburun Plajı, mesire alanları, inanç turizmi ve yayla turizmi açısından şanslı bir ilçe olan Beyşehir'e karavanlarıyla gelerek konaklayan veya turlarla gelen turistler seyrine doyum olmayan gün batımını izleyerek keyifli zaman geçiriyorlar.



Gölü, eşsiz doğası ve tarihi yapıları ile ünlü Beyşehir'e yerli ve yabancı turistler gelmeye devam ediyor. Karaburun Plajı, mesire alanları, inanç turizmi ve yayla turizmi açısından şanslı bir ilçe olan Beyşehir'e karavanlarıyla gelerek konaklayan veya turlarla gelen turistler seyrine doyum olmayan gün batımını izleyerek keyifli zaman geçiriyorlar. 

Göl kıyısında birkaç gün konaklayacak olan onlarca karavan şehirde renkli görüntülere sahne olurken, karavanalar mavi ve yeşilin buluştuğu gün batınımın görsel şölene dönüştüğü Beyşehir'e hayran kaldılar. Geçtiğimiz yıllarda uluslararası ve ülkemizdeki karavan turizm firmalarının Beyşehir'i konaklama bölgeleri arasına dahil etmesinin ardından, Beyşehir'e karavanları ile gelen turistler bütün bu doğal güzelliklerin yanı sıra Beyşehir'de bulunan tarihi Eşref oğlu Camisi'ni de gezerek hayran kalıyor. Tarihi Eşref oğlu Camisi' nin gerek mimari yapısı gerek şahit olduğu geçmiş zaman dilimine tanıklık etmesi turistlerin bir hayli ilgisini çekiyor. Beyşehir'in turizm potansiyelinin her geçen gün arttığına dikkat çeken Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Beyşehir ne şanslı bir ilçedir ki, bütün bu doğal güzelliklerin üzerine kurulmuş ve bu tarihi geçmişe şahitlik etmiş yapıların yanı başında bulunan ilçemizin bu doğal ve tarihi güzelliklerini gezmek, görmek için buraya gelen turistler Beyşehir'in turizm potansiyelini artırıyorlar. Beyşehir Belediyesi olarak ilçemizin tanıtımı noktasında elimizden gelini yapıyor, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında tanıtım noktasında çalışmalar yürütüyoruz." dedi. 



Rasyonel Haber 


Geri Dön