19 / 04 / 2024

Karmod evler Rusya'da devremülk olarak kullanılacak!

Karmod evler Rusya'da devremülk olarak kullanılacak!

Karmod Doğu Avrupa Koordinatörü Necmettin,"Rusya ağır kış koşullarının yaşandığı zor bir coğrafya. Yapı modelimizin verdiği avantajla teknik özelliklerimizi kolaylıkla zor iklim şartlarına uyumlu hale getirerek üretim gerçekleştirebiliyoruz" dedi...



Karmod hazır evler Rusya'da devremülk amaçlı kullanılacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Karmod Doğu Avrupa Koordinatörü Vusal Necmettin konuyla ilgili açıklama yaptı. Necmettin, proje kapsamında örnek kurulum yapılan evin devre mülk olarak hizmet vermeye başladığını belirterek yeni sevk edilecek konutlarla sayının 18 adeti bulacağını ifade etti. 

Necmettin sözlerine şöyle devam etti; 

"Rusya ağır kış koşullarının yaşandığı zor bir coğrafya. Yapı modelimizin verdiği avantajla teknik özelliklerimizi kolaylıkla zor iklim şartlarına uyumlu hale getirerek üretim gerçekleştirebiliyoruz. Bu projemizdeki evimizde uyguladığımız ekstra dış cepne kaplama uygulamasıyla yapı izolasyonunu üst seviyeye çıkarırken aynı zamanda estetik bir görünüm sağladık. İki katlı 114 metrekarelik konutumuzda tatilciler için konforlu bir devre mülk ortamı hazırlamış olduk."


Geri Dön