20 / 04 / 2024

Karmod Prefabrik ürünlerini Peru'da tanıttı!

Karmod Prefabrik ürünlerini Peru'da tanıttı!

Karmod Prefabrik, Güney Amerika ülkelerinden Peru’nun başkenti Lima’da düzenlenen Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı'nda (EXCON) ürünlerini tanıttı.



Karmod Prefabrik, Güney Amerika ülkelerinden Peru’nun başkenti Lima’da düzenlenen Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı'nda (EXCON) ürünlerini tanıttı.


Şirketten yapılan açıklamada, Peru İnşaat Odası'nın (CAPECO) organizasyonuyla 21'incisi düzenlenen fuarda, Karmod Prefabrik'in, Peru'nun yanı sıra Kanada, ABD, Panama, Venezuela, Brezilya, Şili, Kolombiya, Arjantin ve Paraguay’dan gelen ziyaretçilere ürünlerini yakından tanıtma fırsatı bulunduğu belirtildi.


Açıklamada, 16 ülkeden 6 bine yakın ziyaretçinin gezdiği fuarda, sosyal konut amaçlı prefabrik evler ile yüksek güvenlik sunan çelik evlere ilginin oldukça yüksek olduğu kaydedildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, Güney Amerika ülkelerinin özellikle hızlı üretim ve kuruluma sahip ekonomik prefabrik sosyal konutlara ilgi duyduklarını bildirdi.


Fuar sırasında Peru Sosyal Konut İdaresi’nce ülkenin Juanjui şehrinde yapılması planlanan 640 konutluk proje için yetkililerle görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Durmaz, fuarın Güney Amerika’ya konut satışlarına olumlu katkı sağlayacağından ümitli olduklarını kaydetti.


Durmaz, Venezuela ve Peru’da daha önceden prefabrik ev ve çelik ev projeleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek, şunları anlattı:


"Güney Amerika ülkelerinde daha çok kamu destekli sosyal konut projelerinde prefabrik evlere ilgi büyük. ABD ve Kanada’da ise daha fazla konfor içeren çelik ev modellerimize önemli bir ilgi olduğunu gözlemledik. Mevcut durumda ABD, Kanada ve Panama’ya kabin ürünleri ihracatında iyi konumdayız. Bu tür yapı fuar organizasyonlarını değerlendirerek kıta genelinde konut ihracatında da söz sahibi olmayı arzuluyoruz. Konutlarımız teknolojik hızlı üretimi, demonte sevk özelliği ve yerinde kısa sürede kurulumu ile özellikle toplu konut projelerinde tercih ediliyor."


AA


Geri Dön