26 / 04 / 2024

Kartal Ceviz Meydanı inşaatında sona geliniyor!

 Kartal Ceviz Meydanı inşaatında sona geliniyor!

2018 yılı içinde bitirilmesi planlanan Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’nin kaba inşasının yüzde 70’i tamamlandı...



Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün 2009 yılından beri Kartal’da hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan Ceviz Meydanı inşaatında sona gelindi. Yaklaşık 19 bin metrekarelik bir alanı kapsayan Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’nin kaba inşasının yüzde 70’i tamamlandı. 2018 yılı içinde bitirilmesi planlanan proje ile Kartal büyük bir meydana daha kavuşmuş olacak. 

 

 Kartal Ceviz Meydanı inşaatında sona geliniyor!

Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi

Kartal Belediyesi'nin haberine göre sonlandığında bölge insanının ve Kartal halkının huzur bulacağı, çok amaçlı bir meydan haline gelecek olan  Ceviz Meydanı; 3 bodrum kat, 1 zemin, 7 normal kat ve çatıdan oluşacak. 

 

Yaklaşık 19 bin metrekare alana inşa edilecek olan Ceviz Meydanı'nda yarı olimpik yüzme havuzu, çok amaçlı salonlar, sergi, galeri ve fuaye alanları, kütüphane, kafeterya, revir, projeksiyon odası, yönetim ofisleri, mekanik odalar, su depoları, kurs birimleri, gösteri hazırlık alanları, spor salonu, soğuk hava depoları, mutfak,  otoparklar, engelli otoparkları, yangın merpenleri, yangın asansörleri, wc’ler, engelli wc’leri, açık teraslar ve anfi tiyatro yer alacak. 

 

Meydan, 4 bin 500 metrekare üzerine kurulacak yaklaşık 11 bin 500 metrekare yeşil donatı alanına sahip olacak. 

 


Geri Dön