25 / 04 / 2024

Kartal Çukurova Balkon'da hemen teslim daireler!

Kartal Çukurova Balkon'da hemen teslim daireler!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon’dan kişiye özel ödeme seçeneği ile her ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli 78 farklı daire tipi bulunuyor...



Çukurova Balkon, hem oturum hem de yatırım amaçlı konut sahibi olmak isteyenleri iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim daire avantajıyla ev sahibi yapıyor. Proje SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul imzası ile hayata geçirildi. 

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, ev sahibi olmak isteyenlerin markalı konut projelerine daha çok ilgi gösterdiğini söyledi. Son, "Tüketicilerin sermaye yapısı güçlü, mühendislik ve mimarlık hizmetlerine gereken önemi veren, projelerini zamanında teslim eden ve taahhüt ettiği tüm özellikleri eksiksiz bir şekilde hayata geçiren inşaat firmalarını tercih etmeleri büyük önem taşıyor" dedi. 

Çukurova Balkon’da, 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daire yer alıyor. Proje konum olarak Kartal Adliye Sarayı, Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosu, yeni açılan Anatolium AVM ve İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede yer alıyor. 

Çukurova Balkon projesinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı, hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark gibi alanlar bulunuyor 

Web: www.cg.com.tr


Geri Dön