26 / 04 / 2024

Kartal'daki dairelerin metrekare fiyatları 9 bin liraya yükseldi!

Kartal'daki dairelerin metrekare fiyatları 9 bin liraya yükseldi!

Anadolu Yakası'nın yıldızı parlayan bölgesi Kartal'daki gelişmeleri inşaat sektörünün önde gelen isimleri değerlendirdi. Bölgedeki dairelerin metrekare fiyatları bin 500 ile 4 bin 500 lira arasında değişirken, bugün bu rakamlar 9 bin lira seviyelerinde.



Kartal, 2015'te yüzde 21'lik getiriyle konut yatırımcısına en çok kazandıran bölgeler arasında yer aldı. 2011'de D-100 Karayolu ile TEM Otoyolu arasında kalan bölgedeki dairelerin metrekare fiyatları bin 500 ile 4 bin 500 lira arasında değişirken, bugün bu rakamlar 9 bin lira seviyelerinde. 


Her köşeye markalı ev  


Kartal, ulaşımdan eğitime, sağlıktan sanata kadar kamu ve özel sektör yatırımlarıyla değerine değer katıyor. Dünyanın en büyük Adalet Sarayları'ndan Anadolu Adalet Sarayı ve metronun hizmete girmesi Kartal'daki hareketliliği artırdı. Başta Kartal E5 hattı olmak üzere ilçenin neredeyse her noktasında markalı konut ve ofis projeleri inşa ediliyor. 


'Altın Çember'in başkenti 


Limanlar, karayolları, yüksek hızlı tren hatları gibi yatırımlar İstanbul ile Marmara Bölgesi'nin diğer kentleri arasındaki etkileşimi artırıyor. İzmit Körfez ve Çanakkale Boğazı geçiş projeleri ile 3'üncü Boğaz Köprüsü bölgede bir 'Altın Çember' oluşturuyor. Bu yatırımlarla en fazla 4 saat içinde Marmara Bölgesi'nin büyük kentleri birbirine bağlanmış olacak. Merkezinde İstanbul'un yer alacağı 'Altın Çember'in başkenti ise Kartal olacak. Konut açısından gelişen bölge ofis yatırımlarıyla da gelişiyor.


Ege Yapı Başkanı İnanç Kabadayı:


Yeni yaşam alam olacak 

Kartal yeni gelişen bir bölge. Kaliteli yapüaşmalarm sayısı artıyor. Özellikle İzmit Körfez ve Çanakkale Boğazı geçiş projeleri ile 3'üncü Boğaz Köprüsü bölgede bir 'Altın Çember' oluşturuyor. Konutları, ofisleri ve sosyal alanlarıyla Kartal, önümüzdeki yıllarda Anadolu Yakası'nın yeni yaşam alanı olacak. 


DAP Yapı Ziya Yılmaz:


Kartal'a talih kuşu kondu

DAP Yapı olarak en seçkin evlerimizi Kartal-Maltepe bölgesinde yaptık. Bugün Kartal'da, dünya ölçeğinde projeler üretiliyor. Bölgeye adeta talih kuşu kondu. Metroyla, metrobüsle ulaşım kolaylaştırıldığı için artık istediğiniz yere kısa sürede gİdebilİyorsunuz. En önemlisi, gayrimenkulunuz değerlendi. 


DKY İnşaat Başkanı Ali Dumankaya: 


Gelecek vaat ediyor

Kartal, Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgesi. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı, E5 ve TEM'in yanı sıra raylı sisteminde bölgeden geçişi Kartal'ı ulaşım olarak İstanbul'un en şanslı noktalarından biri haline getiriyor. Bölge önümüzdeki süreçte büyük gelecek vaat ediyor. 


İŞ GYO Genel Müdürü Turgay Tartes: 


Yatırımcılar çoğalıyor 

Kuzey Marmara Otoyolu, Çanakkale Köprüsü ve İzmit Körfez Geçişi projeleri bölge gelişimini hızlandıracak. Bölgede ulaşımın rahatlamasıyia fiyatlar Tuzla'dan başlayarak, Kartal ve Maltepe'de artacaktır. Büyük kurumlarda Anadolu yakasının bu potansiyelinin farkına vardı. Birçoğu genel müdürlüklerini buraya taşıdı. 



Posta


Geri Dön