26 / 04 / 2024

Kartepe, Dubai'de tanıtıldı!

Kartepe, Dubai'de tanıtıldı!

Kocaeli Kartepe Belediyesi, 4 -7 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı.



Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı. 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşen fuarda yer alan Kartepe Belediyesi, uluslararası seyahat acentelerine ve otellere ilçenin tanıtımını yaptı. 


Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in turizm sektöründe ilçenin pazar payını artırmak amacıyla Arap ülkelerini hedef alan tanıtım ve reklam stratejileri çerçevesinde Cidde ve Riyad'dan sonra Dubai'de düzenlenen turizm fuarında Kaıtepe'nin başarıyla temsil edilmesini sağladı. 


4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşen 2015 Arabian Travel Market'e bin 500'e yakın stant kuruldu. Kartepe Belediyesi'nin yanı sıra Türkiye'den de farklı valilik, belediye, kalkınma ajansı ve firma gibi 100 farklı kurum yer aldı. Arap ülkelerinin turizm profesyonellerinin ilgisini çeken ve bu ülkelerden ilçeye gelecek turist ve yatırımcı sayısını artırma hedefindeki Kartepe Belediyesi'nin Kartepe AŞ Genel Müdürü Özgür Ak tarafından temsil edildiği fuarda, uluslararası seyahat acenteleri ve otellere ilçenin tanıtımı yapıldı. 



Özgür Kocaeli








Geri Dön