29 / 03 / 2024

Kartepe Güzelbahçe mesire yeri işletilmesi için ihaleye çıkıyor!

Kartepe Güzelbahçe mesire yeri işletilmesi için ihaleye çıkıyor!

Kartepe Belediye Başkanlığı Kocaeli İli Kartepe İlçesi Maşukiye Mahallesi Kartepe'de yer alan Güzelbahçe A tipi mesire yerinin yatırımı gerçekleştirmek şartı ile ticari ve turistik tesislerin yapımı ve 29 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek.



Kocaeli İli Kartepe İlçesi Maşukiye Mahallesi Kartepe otel yolu mevkiinde kalan 20.0 HA. büyüklüğünde Güzelbahçe A tipi mesire yerinin yatırımı gerçekleştirmek şartı ile ticari ve turistik tesislerin yapımı ve 29 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. İhale 10 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.  


 
Kartepe Belediye Başkanlığından:

1 - İdarenin

a) Adresi                                                :  Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Dicle Caddesi No: 12    41250 KARTEPE/KOCAELİ

b) Telefon ve faks numarası                   :  0 (262) 3166800 - 0 (262) 3733236

c) Elektronik Posta Adresi                     :  [email protected]

2 - İhalenin konusu niteliği, yeri ve miktarı:

Niteliği, türü ve miktarı                          :  Güzelbahçe A Tipi Mesire Yeri yatırımı gerçekleştirmek şartı ile ticari ve turistik tesislerin yapımı ve 29 yıl süreyle işletilip, bu süre sonunda İşletmeciye devir edilmesi işidir.

3 - İhalenin

a) Yapılacağı yer                                    :  Kartepe Belediyesi Encümen Toplantı Odası

b) İhale dosyasının sunulacağı

     tarih ve saat                                       :  10/05/2018 - 11:00

c) İhale tarihi ve saati                              :  10/05/2018 - 12:00

d) İhalenin hangi usul ile yapılacağı       :  2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi Kapalı Teklif Usulü.

e) İşin tahmin edilen yapım maliyeti       :  20.000.000,00-TL (Yirmi Milyon Türk Lirası)

4 - Yıllık muhammen kira bedeli            :  12 aylık kira bedeli 250.000,00.-TRY (İkiyüzellibin Türk Lirası) + K.D.V.dir. Yıllık kira artışları her yılın 1 Ocak günü bir önceki yıl için TÜİK tarafından açıklanan 12 aylık ÜFE oranlarının toplamı olan oran kadar arttırılacaktır. ÜFE katsayısının (-) eksi çıkması halinde kira bedeli sabit kalacaktır.

5 - Geçici Teminat mektubu ve teyit yazısı

Geçici teminat Miktarı                            :  600.000,00-TL (Altıyüzbin Türk Lirası)

6 - Şartname ve ekleri mesai saatleri içinde Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Dicle Caddesi No: 12   41250 Kartepe/KOCAELİ adresinde bulunan Kartepe Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden ihale dokümanı satış bedeli: 300,00.-TL + % 18 K.D.V. karşılığı satın alınabilir.

7 - İhale yeterlilik kriterlerini taşıyan tüm yerli ve yabancı isteklilere açıktır.

8 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri yeterlik başvuruları kapsamında sunmaları gerekir:

a) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası ya da esnaf ve sanatkâr odası veya ilgili meslek odası belgesi;

a.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkâr odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

a.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.

b) Yeterlik başvurusu yapmaya ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

b.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

b.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

c) Bu şartname ekinde yer alan standart forma uygun başvuru mektubu.

d) Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.

e) İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi.

9 - Geçici teminat tutarının yatırıldığına dair belge.

10 - İhale dosyası satın alındığına dair belge.

11 - İsteklinin 4.000.000,00.-TRY (Dört Milyon Türk Lirası) den az olmamak üzere bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayri nakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösteren banka referans mektubu sunması zorunludur. Banka referans mektubunun ihale tarihinden en geç 7 gün önce düzenlenmiş olması zorunludur.

Yukarıdaki kriter, mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunulmak suretiyle de sağlanabilir.

İş ortaklığında, ortaklardan biri, birkaçı veya tamamı tarafından ortaklık oranına bakılmaksızın bu yeterlik kriteri sağlanabilir.


Geri Dön