25 / 04 / 2024

Kartepe'de 6 bin 500 kişi konakladı!

Kartepe'de 6 bin 500 kişi konakladı!

Kurban tatili boyunca otelimizi ziyaret eden kişi sayısı 6 bin 500 civarında oldu" diyen Türker, "Tabii son 2 gün sisli geçti biraz ama diğer günler gayet güzeldi. Günlük müşterilerimiz de oldu" şeklinde konuştu




Kurban Bayramı tatilinde Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Kartepe'de 6 bin 500 kişi konakladı. 


Kartepe'deki otelin genel müdürü İsmet Türker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da tatilcilere güzel bir tatil yaşattıklarını söyledi. 


"Kurban tatili boyunca otelimizi ziyaret eden kişi sayısı 6 bin 500 civarında oldu" diyen Türker, "Tabii son 2 gün sisli geçti biraz ama diğer günler gayet güzeldi. Günlük müşterilerimiz de oldu. Otelimiz yüzde 90 doluluk oranıyla devam etti. Bayram süresince hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Tüm misafirlerimiz gayet memnun ayrıldılar" şeklinde konuştu. 


Türker, Samanlı Dağları'nın eteğinde 1640 rakımlı zirvesiyle, İstanbul'a bir saat mesafedeki Kartepe'nin hem Körfez'i hem de Sapanca Gölü'nü gördüğüne işaret ederek, Türk turizmine yaz-kış hizmet verdiklerini anlattı. 


Kartepe'deki misafirlerin yüzde 60'ının İstanbul'dan geldiğini aktaran Türker, herkesi Kartepe'ye tatil yapmaya beklediklerini kaydetti.


AA


Geri Dön