23 / 04 / 2024

Kaşıkçı Elması Türkiye'nin hangi müzesinde sergileniyor! Çalındı iddiası nereden çıkarıldı çöp kutusunda mı bulundu?

Kaşıkçı Elması Türkiye'nin hangi müzesinde sergileniyor! Çalındı iddiası nereden çıkarıldı çöp kutusunda mı bulundu?

Kaşıkçı elması'nın çalındığı haberi Türkiye'nin gündemine oturdu. Milyonlarca insan filmlere bile konu olan Kaşıkçı elmasıyla ilgili bilgileri merak ediyor. Kaşıkçı elması nedir, çalındı iddiası nereden çıkarıldı, çöp kutusunda mı bulundu? İşte detaylar...



Osmanlı döneminde devlet hazinesine irad kaydedilen efsanevi Kaşıkçı elmasıyla ilgili bilgiler ve son dakika gelişmeleri günboyu merakla takip edildi. Efsanevi bir hikayeye ve paha biçilemez değere sahip olan Kaşıkçı Elmasıyla ilgili son dakika haberlerine geçmeden önce "çalındı" iddiası nereden çıktı, Kaşıkçı elması şimdiye kadar hangi müzede sergileniyordu gelin detaylara birlikte bakalım.

FİLMLERE KONU OLDU

Netflix'te yayınlanan Lupin isimli diziyi hatırlarsınız. Elmas hırsızı bir adam Paris'in Louvre Müzesinde sergilenen elmasları akıl almaz yöntemlerle çalarak servete konuyordu. Elmas hırsızlığı birçok dizi ve filme konu olmuştur. Son elmas hırsızlığı iddiası ise Twitter'da ve Türkiye'de gündeme geldi. 

Osmanlı hazinesine sadrazam Köprülü Fazıl Ahmed Paşa ve IV. Mehmed marifetiyle dahil edilen Kaşıkçı elmasının çalındığı haberi bir anda Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Kaşıkçı Elması Türkiye nin hangi müzesinde sergileniyor! Çalındı iddiası nereden çıkarıldı çöp kutusunda mı bulundu?

Peki ne olmuştu, Kaşıkçı elması neden aniden gündemin ilk sıralarında yerini aldı. Kaşıkçı elmasının çalındığı iddiasının perde arkasında hangi odaklar yer alıyordu. Efsanevi bir hikayeye ve değere sahip olan Kaşıkçı elmasıyla ilgili detaylar haberimizde...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön