26 / 04 / 2024

Kasımpaşa'dan Mecidiyeköy'e havaray kuruluyor!

Kasımpaşa'dan Mecidiyeköy'e havaray kuruluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bu bölgenin ulaşımı için raylı sistem müjdesi verdi. Topbaş, Kasımpaşa' dan Mecidiyeköy'e havaray kuruyoruz, sizlere buradan müjdelemek istiyorum dedi...



İBB Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Beyoğlu - Okmeydanı Tapu Dağıtım Töreni'nde önemli bir çalışmanın müjdesini verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tapu dağıtım töreni için "Okmeydanı için tarihi bir gün yaşıyoruz" dedi.


Topbaş bu bölgenin ulaşımı için raylı sistem müjdesi verdi. Topbaş, Kasımpaşa'dan Mecidiyeköy'e havaray kuruyoruz, sizlere buradan müjdelemek istiyorum" dedi.


Mahmutbey - Mecidiyeköy metrosunda son durum


Topbaş Haliç’teki törenin ardından AK Parti'nin Bağcılar - Güneşli Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yaptı. Topbaş açılıştaki konuşmasında "Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı kardeşim ile hizmete devam ediyoruz. Mahmutbey-Mecidiyeköy metrosunun temelini 9 Şubat'ta atıyoruz, Bağcılar'a hayırlı olsun" dedi. Topbaş Bağcılar Çarşı Caddesi esnafını ziyaret ederek ilçe gezisini sürdürdü.


İstanbul Ajansı 


Geri Dön