19 / 03 / 2024

Kavanium Gölcük-2’de ev alacakların yüzünü güldüren kampanya!

Kavanium Gölcük-2’de ev alacakların yüzünü güldüren kampanya!

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Kavanlar, Kavanium Gölcük-2’de ev alımını kolaylaştırmaya yönelik yeni bir kampanya başlattı.




Kavanlar Yapı, bölgedeki ilk projesi Kavanium Gölcük’e gelen yoğun talebi karşılamak üzere geliştirdiği Kavanium Gölcük-2’de avantajlı ve yeni bir kampanya dönemini başlattı. Peşin alımlarda 1 oda 1 salon daireleri 165 bin TL’den başlatan firma konut alıcılarına yönelik başlattığı kampanyada ayrıca, yarısı peşin yarısı teslimde olmak üzere vade farksız cazip ödeme seçeneği de bulunuyor.

Estetik mimarisi ve az katlı yapısıyla bölgedeki değişimin sembolü olarak konumlanan Kavanium Gölcük-2, bölgenin en gözde ve değerli projesi olarak öen çıkıyor.

KAVAN; “GELEN TALEPLER YENİ PROJE GELİŞTİRMEMİZDE ETKEN OLDU”

Kavanium Gölcük-2 projesine konut alıcılarının yoğun ilgisi olduğunu söyleyen Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan; “ Gölcük’te inşa ettiğimiz Kavanium Gölcük projemiz ile müşterilerimizden tam not aldık. Bu projemizden konut alan çok sayıda müşterimiz, beraberinde çevresindeki sevdiklerini de getirdi. Biz de gelen talebi karşılamak üzere bölgedeki Kavanium Gölcük projemizin ikinci halkasını hayata geçirdik. Bu projemizde de müşterilerimizin kolay ev sahibi olmaları için cazip kampanya dönemini başlattık. Konut alıcıları yüzde 50’si peşin, yüzde 50’sini de teslimde ödeyerek konut sahibi olabiliyor. 0 faizle geliştirdiğimiz kampanyada alıcılara tapularını hemen teslim ediyoruz. Kavanlar Grubu olarak Kavanium markalı bir projemizde daha böyle yoğun bir taleple karşılanmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.” diye konuştu.

ZENGİN SOSYAL DONATI ALANLARINA SAHİP

20 bin 209 metrekarelik inşaat alanına sahip projede 200 konut ve 16 ticari ünite bulnuyor. 1 oda 1 salondan, 3 oda 1 salona kadar değişen daire seçeneklerinin bulunduğu Kavanium Gölcük-2’de, tamamı geniş ve ferah  kullanım alanları sunacak şekilde tasarlanan daireler 68 metrekare ile 139 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

4’er katlı 9 bloktan meydana gelen Kavanium Gölcük-2; zengin peyzajı, yüzme havuzu, sosyal donatı alanları, kapalı otoparkı ve güvenlikli site konsepti özelliği ile sakinlerine konforlu yaşam alanları sunuyor.

Gölcük’te sağlam temeller üzerinde yükselen Kavanium Gölcük-2,  prestijli konumu ve yüksek yatırım potansiyeline sahip özelliğiyle de alıcılarına gelecek vadediyor.

Web adresi: http://www.kavanium.com


Geri Dön