16 / 04 / 2024

Kavuklar Gayrimenkul'den İzmir'e 1,5 milyar TL'lik yatırım!

Kavuklar Gayrimenkul'den İzmir'e 1,5 milyar TL'lik yatırım!

Şehre yakışan ve sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla yola çıkan Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, 3 farklı proje ile İzmir'in çehresini değiştirirken, alışveriş merkezi Point Bornova Projesi'nin, ekimde açılacağı belirtildi.



Otomotiv, akaryakıt, mürekkep, hazırbeton ve prefabrik gibi farklı sektörlerde yatırıma devam eden Kavuklar Grubıf nun en genç şirketi Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir'i yabancı yatırımcılar için çekim alam haline getirecek projelere imza atıyor. Mimaride fark yaratan tasarımları ve kullanıcıların ihtiyaç duyacağı her türlü çöziimii sunan yaşam alanları, akıllı ofis binaları. alışveriş merkezi bulunan karma projeleri hayata geçiren Kavuklar, Bayraklı Tower ile uluslararası iş dünyasının güçlü markalarına ev sahipliğini yapıyor. 


Dünya markaları Point'le buluşacak Kavuklar'in inşa ettiği Point Bornova, 300 bin metrekarelik inşaat alanında yapılıyor. Üzeri açılır kapanır özelliği ile Türkiye'de ilk olma niteliği taşıyan, İzmir'in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olacak olan Point Bornova, ekim ayında kapılarını müşterilerine açacak. 


Point Bornova, 'Dünya Burada Buluşuyor' sloganı ile pek çok dünya markasını İzmirli'nin ayağına getirecek. Alışveriş keyfine yeni bir 'hava' katacak olan alışveriş merkezinde çalışmalar son hızla devam ediyor. Kiralanabilir alanların yüzde 90"ı için anlaşmalar tamamlandı. 

Point Bornova. H&M olmak üzere 40'a yakın markayı ilk kez İzmir'e getirecek. 


Kavuklar Bornova'da eşsiz körfez manzarası Dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK imzası taşıyan Kavuklar Bornova'da, 180 bin metrekarelik alana kurulu 3 blokta yer alan bin 200 dairenin yüzde 80'i, zemin kattan itibaren muhteşem bir deniz manzarası sunuyor. 28 bin metrekare peyzaj alımıyla Kavuklar Bornova Projesi, İzınirliler'in gözlerini kamaştıracak. Proje,  İzmir  ESHOT güzergahlarına doğrudan bağlantısı, Homeros Bulvarı üzerinden, Buca ile otogar arasında kesintisiz ulaşım sağlayacak Uçanyol Projesi'nin ve metro hattının hemen yanında yer alıyor. Profesyonel yönetim, hareketli kameralar, lazer sistemleri ve monitörler ile yüksek güvenlik, 7/24 teknik servis, çevre ve gürültü kirliliğini en aza indiren elektrikli araçlar için şarj istasyonu gibi yenilikçi çözümleri hayat standardınız haline getiren proje sosyal imkanları ile yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor. 


EGE Suits'de son 5 daire 'Sınırlı Sayıda Sınırsız konfor' sloganı ile tanıtılan ve kısa zamanda İzmir'in yıldız projeleri arasında gösterilen EGE Suits, yaşam ve konfor standartlarını yukarıya taşıyor. İzmir'deki ilk akıllı rezidaııs projesi olma özelliği ile dikkat çeken ve dünyaca ünlü mimar Brigitte Weber tarafından tasarlanan EGE Suits, üstü açılabilen havuzdan, sosyal kulüplere. rezidaııs ve güvenlik hizmetlerinden elektrikli araç şarj istasyonlarına kadar pek çok hizmeti aynı çatı altında buluşturuyor.

 

Daire teraslarının birbirleriyle temasını oıtadan kaldıran bir mimari tasarıma sahip olan EGE Suits, gün batınımı kucaklayan muhteşem manzarasıyla da dikkat çekiyor. Kavuk Ailesi'nin de yaşam alanı olarak tercih ettiği EGE Suits'teki son 5 daire, lüksü hayat standartı haline getirmek isteyen yeni sahiplerini bekliyor. 



Gözlem


Geri Dön