26 / 04 / 2024

Kayabaşı Emlak Konutları'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı Emlak Konutları'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kayabaşı Emlak Konutları ve Ataşehir kısmi kesin kabul hakkında açıklama yaptı.



Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İle Ataşehir İlçesinde; Okul Spor Salonu ve ilçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Yapım ve Tadilat İşleri'nde, Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin (Projedeki Son Kısım), kısmi kesin kabulü yapıldı. Kısmi Kesin Kabul Tutanağı 31 Ocak 2019 tarihinde onaylandı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz projelerinden İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İle Ataşehir İlçesinde; Okul Spor Salonu ve ilçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Yapım ve Tadilat İşleri'nde, Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin (Projedeki Son Kısım), kısmi kesin kabulü yapılmış olup Kısmi Kesin Kabul Tutanağı 31.01.2019 tarihinde onaylanmıştır.

 


Geri Dön